Stranica 6 od 6 PrviPrvi ... 456
Pokazuje rezultate 251 do 262 od 262

Tema: on-droga-ja-trudna-naša mala kćer... kako dalje?

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ja ti sada saljem samo zagrljalj koji ti je potreban... nemoj se zivcirat, misli na bebu...

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

sutra je novi dan, o tom ću misliti sutra... eto, to ti savjetujem u vezi tvog muža. ti se posveti sebi i svojoj trudnoći (pročitala sam drugi topik koji si otvorila i bojim se da je to i te kako povezano s ovim). što bude s brakom ,mužem, travom, bit će. ne moraš odlučiti sada. i znam što meni najbolje pomaže da se riješim bijesa prema nekom ko se ponaša suprotno od mojih očekivanja. prestanem od njega nešto očekivati i ne može me više razočarati niti razbijesniti. dakle nemoj se fokusirati na to da bi tvoj muž trebao ostati doma, da on ne bi trebao pušiti, da bi se trebao baviti sa starijim djetetom. usmjeri svoju energiju na odmaranje, igranje s djetetom koliko si u mogućnosti, gledanje tv-a, čitanje. i ne opterećuj se s time što će biti s tvojim brakom. ne moraš ga prekinuti danas, niti sutra. nije to odluka koju ako ne doneseš odmah propast će svijet. nju možeš donijeti ili ne donijeti u bilo kojem trenutku. i ja ne bih sad pokušavala doprijeti do njega, niti rješavati probleme u vezi. ima dana. to je prestresno za nekog u tvojoj situaciji. pokušala bih sklopiti primirje i staviti moratorij na rješavanje problema među nama.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Draga trudnice,
    Potpisujem Zeku (oprosti tema nije smiješna, ali ovaj moj početak mi je )

Probaj se smiriti, zbog bebice koju nosiš i zbog svoje "velike" curke. Pozitivno razmišljaj, skoncentriraj se na dječicu i na trudnoću, pa i na pozitivne strane tvog muža, jer si rekla da nije baš sve tak' loše Ovom problemu se na žalost imaš vremena posvetiti, jer neće proći sam od sebe, nego ćete trebati puno volje i energije za to. Sad si pod utjecajem hormona, misli su ti zbrkane, ni sama ne znaš što misliti... (barem mi se tako čini iz tvojih postova) To je skroz normalno, ali baš zato i daj "duboko udahni, izdahni" i pokušaj promijeniti ploču u svojoj glavi i sve će biti OK, samo ćeš se ti tome posvetiti kad ćeš osjećati da si dovoljno jaka i spremna, a do tad radi na tome da ti se mentalno i fizičko stanje popravi. I kao što jer netko rekao, nemoj prijetiti ako nisi spremna na to. Bolje sad odmori i fokusiraj se na bebicu u trbuhu i svoju kćerkicu, a od toga ćeš se nadam se i ti osjećati bolje. Problem ćete riješiti, ali nemoj očekivati da se to riješi OVOG TRENA, jer ni ti sad očito nisi spremna za to.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je sve OK! Drži se

trudnica

Početno

Hvala svima na savijetima...
    Trenutno sam na strogom mirovanju, tako da će se neke stvari promijeniti...
    biti će to ok...jendog dana :/
    Sva sreća da je moj prag tolerancije jaaaaaaaaaaaaaaaaaaako visok...
    pusa

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj trudnica prvotno napisa
    Sva sreća da je moj prag tolerancije jaaaaaaaaaaaaaaaaaaako visok...
    e dobro, kada rodis onda ga mozes sniziti

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Trenutno sam na strogom mirovanju
    zasto? nadam se da nije nista ozbiljno?

trudnica

Početno

Beba je našto manja nego što bi trebala biti u ovom tjednu trudnoće tako da moram mirovati...
    Jučer je MM usisao, obrisao prašinu ( pomaknuo namještaj i obrisao ispod namještaja ),pospremio dok sam ja gledala TV.
    Popravlja se....

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

nek te to ne brine - moja je cijelu trudnocu kasnila 2 tjedna...

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Draga trudnice, lijepo je čuti pozitivu u tvom tonu pisanja...

Moram ti reći da sam ti sve pisala iz vlastitog iskustva, i želim vam od sveg srca da se pomirite i dogovorite na zadovoljstvo svih 4 i da budete sretni.

Samo ti budi mudra i dobro znaj što želiš, a što je najvažnije (što sam ja naučila i od svoje djece i od života sa MM-om) - slušaj svoj instinkt, šesto čulo...

čuvaj bejbi i veću curicu, čuvaj sebe i TM-a, njegujte ljubav

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

od ti želim da ti iz dana u dan bude sve bolji i bolji i da shvati kakve ima pokraj sebe!

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Beba je našto manja nego što bi trebala biti u ovom tjednu trudnoće tako da moram mirovati...
    Jučer je MM usisao, obrisao prašinu ( pomaknuo namještaj i obrisao ispod namještaja ),pospremio dok sam ja gledala TV.
    Popravlja se....
    Wow!!!Super, bas mi je drago.Pohvali ga,i zelim Vam da rijesite problem sto prije.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

i čuvaj se praznih priča ako opaziš da se vraća na staro...
    želim ti sve najbolje

Stranica 6 od 6 PrviPrvi ... 456

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •