-
sad, ne znam koja ste svi generacija, ali kada smo mi bili u pubertetu i u potrazi za antijunacima po svim se školama proširila vijest o ''feeeenomenalnoj knjizi'' koja je zapravo za svrhu imala odmaknuti djecu od droge - mi djeca s kolodvora zoo...
dakle, ja bi sada, danas, tu knjigu zabranila
stvaaarno ne znam tko od nas nije htio biti kao ona mala...
cijeli taj njen svijet je bio toliko mističan, ona nam je svima bila tako cool, njeni su doživljaji bilo tak suuuper... mislim da je sreća bila u tome kaj se onda ni pod razno nije moglo tak lako nabaviti sve te droge koje se danas mogu nabavit' valjda i u dvorištu dječjih vrtića...
toliko o načinima odmaka klinaca od (s)tvari koje bi trebali ostaviti po strani. fakat ne znam kaj bi se danas desilo da klinke pročitaju knjigu. hop! - prvi diler je tu...
mislim da - kada se radi o odgoju, ne smijemo djeci govoriti na način - joj, ovo ti je štetno, od toga ćeš blablabla...
treba im nekako utuviti u glavu da im to jednostavno nije potrebno.
faza experimentiranja će doći. svi ju imaju. samo je pitanje do kuda će ići. a na to se može utjecati.
a kad smo kod literature - moj buraz je čitao strah i prijezir u l.a.
čovjek ni ne puši ni ne pije ali je oduvijek bio zainteresiran za neke vrste istraživanja. znanstvenog.
ne bi me čudilo da je išao probati sve i bilježiti kaj se dešava...
mislim, frajer je išel pušiti svo bilje u našem dvorištu kao i sve kućanske preparate - od deterdženata do kajaznam čega - samo da vidi...
uglavnom, danas je normalna i odgovorna osoba. nije se na ništ zakačil. ni na žuto a ni na pronto ili ajax...
sad sam se pogubila u pointu posta... :/
uglavnom, da
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma