-
Draga trudnice,
Potpisujem Zeku (oprosti tema nije smiješna, ali ovaj moj početak mi je
)
Probaj se smiriti, zbog bebice koju nosiš i zbog svoje "velike" curke. Pozitivno razmišljaj, skoncentriraj se na dječicu i na trudnoću, pa i na pozitivne strane tvog muža, jer si rekla da nije baš sve tak' loše
Ovom problemu se na žalost imaš vremena posvetiti, jer neće proći sam od sebe, nego ćete trebati puno volje i energije za to. Sad si pod utjecajem hormona, misli su ti zbrkane, ni sama ne znaš što misliti... (barem mi se tako čini iz tvojih postova) To je skroz normalno, ali baš zato i daj "duboko udahni, izdahni" i pokušaj promijeniti ploču u svojoj glavi i sve će biti OK, samo ćeš se ti tome posvetiti kad ćeš osjećati da si dovoljno jaka i spremna, a do tad radi na tome da ti se mentalno i fizičko stanje popravi. I kao što jer netko rekao, nemoj prijetiti ako nisi spremna na to. Bolje sad odmori i fokusiraj se na bebicu u trbuhu i svoju kćerkicu, a od toga ćeš se nadam se i ti osjećati bolje. Problem ćete riješiti, ali nemoj očekivati da se to riješi OVOG TRENA, jer ni ti sad očito nisi spremna za to.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je sve OK! Drži se
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma