Citiraj mina30 prvotno napisa
Citiraj Anemona prvotno napisa
Uvijek za Vinogradsku imam samo riječi hvale. I za dr. Košec, meni je čak i Ivičević bio super, i Herman, i pedijatrica Tumbri, ... ma meni su svi ostali u lijepom sjećanju.
Samo još uvijek ne znam ime doktorice koja mi je bila na porodu, a zanima me. Mlada, niža, mislim da je imala crvenkastu ravnu kosu do uha i naočale. Bila je ona i dr. Košec (dan poroda - nedjelja), pa ako netko zna ime dr. neka mi napiše.
I ja sam shvatila iz gore navedenih postova da je porod svima bio ok, da su ginekolozi super i da je najbolje roditi u vinogradskoj, horor nastupa poslije kad ti nadohranjuju dijete i ne daju ti ga vidjeti satima, barem tako kazu moje poznanice koje su tamo rodile. To moze biti strasno nekome tko je sa prvim djetetom bio non-stop ili nekome tko jako zeli dojtiti a stalno mu donose dijete nahranjeno adaptiranim, ako nekome to nije bitno onda je vinogradska zaista savrseno rodiliste.
A čuj horor ili ne, ne znam. Meni su bebu nosili na dodatne podoje na moj zahtjev i po dogovoru s pedijatricom. Ja bih prva željela da su bebe stalno s mamama i nadam se da će se to do mojeg slijedećeg poroda promijeniti.
Imala sam gestacijski dijabetes i neke komplikacije u trudnoći, pa sam trudnoću dosta rano počela voditi u Vinogradskoj, jer sam smatrala da su najbolji u dijelu koji je meni bio bitan. I dalje smatram da su najbolji, ali za drugi porod bih željela da je beba sa mnom u sobi. I tu sam onda u velikom raskoraku što izabrati???