Pokazuje rezultate 1 do 50 od 203

Tema: doktori i sestre u vinogradskoj

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Boxica prvotno napisa Vidi poruku
    ona žena koja stvarno ŽELI da joj dijete jede njezino mlijeko, tako će ga i hraniti bez obzira na sve. najjednostavnije je okriviti doktore i proizvođaće AD...

moja E. je rođena kao nedonošće u 33 tt na Merkuru i isti dan je prebačena na neonatalogiju u Vinogradsku gdje je provela slijedećih 6 tjedana...s obzirom da se mame ne mogu prebacivati s bebama, tamo je naravno hranjena na bočicu! Ja sam se doma izdajala svaka tri sata i jednom dnevno nosila mlijeko, a tako smo nastavile i doma do njezinih 6 mjeseci! nije prihvatila cicu, ali je pila moje mlijeko na bočicu!! prvih tjedan dana sam plakala od boli dok mi mlijeko nije krenulo kako treba, probala sam nekoliko izdajalica dok nisam našla onu pravu, ali uspjela sam u naumu!

mi smo ipak ekstreman primjer zašto moje dijete nije prihvatilo cicu, ali da će nekome smetati par hranjenja na flašicu u bolnici, čisto sumljam...no ukoliko se to desi uvijek se može povesti mojim primjerom!
    je, to je istina i moj je bio nedonošće i u inkubatoru i izdajala sam se 10 mjeseci, ali ne govorimo sad o tome jer to je specifičan slučaj.
    velika je to razlika od beba koje bi mogle biti dojene na zahtjev jer nisu u inkubatoru, a hrani ih se na bočicu
    to, bez obzira na maminu volju da dijete hrani svojim mlijekom, može oduzeti mami i bebi priliku da dožive sve ostale blagodati dojenja
    Posljednje uređivanje od Stijena : 16.03.2011. at 09:21

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •