-
gle,nije samo loše ono konkretno loše,tipa nisu me dobro zašili na porodu isl. meni je bilo loše ponajprije zbog uvjeta boravka tamo (1 kupaona na sve rodilje,nema vode u sobama,jelo katastrofalno-npr.kisela paprika i 1 krumpir za večeru-pa hebote,daj mi jogurt ili kiflu, a ne kiselinu navečer,kreveti još gori itd.) no to mi spada pod jad hrvatskog zdravstva (inače,prozori na sobama su jako skupi i bolje da su uložili u rooming in nego potrošili na te prozore koji nikog ne zanimaju osim onoga koji je uzeo proviziju da ih postavi).druga stvar je što imam medicinsko zaleđe pa znam točno šta smiju,šta ne smiju i kako i kada-a to nisu radili,dapače...imam pak i pravno zaleđe preko obitelji,pa znam koja su moja prava kao pacijenta,to su tek masno kršili šakom i kapom.a najviše me smetao ODNOS.koji je bio hladan,ohol,s visoka i otresit.naravno ne od strane svih,ali od nekih.no,sve bi to oprostila da nije bilo neonatologije.to me fakat ?"#%$&&$ da ne idem sad u detalje.ali budem.baš želim onako u detalje napisati,samo što nikako da skupim toliko vremena u komadu,a i odmah me obuzme takav bijes koji me onda danima drži i utječe na sve oko mene.ali sama sam si kriva.
što se tiče sv.duha,i ja sam čula da su porodničari dosta loši tamo,ali zato 0-24 rooming in
i po jedna kupaona na 3 žene 8) fakat kad sam to vidjela u živo tako me neka istovremeno toplina ali i sjeta ulovila.toplina jer je to izgledalo onako kako bi to trebalo izgledati-da je majka od početka stalno sa djetetom,a sjeta kada sam se sjetila sebe i moje bebe koja je cijelu noć sama u kaveziću urlala i bivala šopana od strane sestre koja ima crno pod noktima.by the way-zgodna anegdota:idem ja dok sam čuvala trudnoću po hodniku,nisam mogla spavati,vrata sobe za bebe odškrinuta,a ona mala mlada plava rabijatna sestra šopa dječicu sa ISTOM BOČICOM.e to me fakat ras........a tek kad sam rodila pa mi je to došlo u sjećanje
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma