vidiš,kako je to nevjerojatno.šogorici je bio super taj rooming in-rodila je prije dva tjedna.sve su joj pomagali i sl.a opet,jednoj curi čije je dijete završilo u inkubatoru puna dva tjedna u vinogradskoj nisu dali da uopće vidi dijete,makar kroz staklo,samo je smjela donijeti mlijeko i to je bilo to.žena je klečala na koljenima,molila ih danonoćno,mi smo s njom išle moliti,kao grupni pritisak,no ništa.bila na rubu samoubojstva jer od poroda nije vidjela sina,a odgovor je bio tipa "kada svinje polete vidjet ćete svoje dijete". no,očito ih je neko naribao.puno nas se dogovorilo da pošaljemo žalbu na više instance jer smo zaključile da ako pošaljemo drito njima da će se zataškati i ništa od toga.čula sam da su poslije bili ljudi iz ministarstva i sanitarna,ali ne znam jel to zbog naše žalbe ili onako.no,ako je to promijenilo stvari na bolje super.
ja se u svakom slučaju neću odvažiti više provjeriti to.moja beba je otpuštena kao zdrava,no s obzirom na iskustvo s njima,odmah sam otišla na kompletni specijalistički pregled privatno.nalaz:dijete nema jedan bubreg razvijen,ešerihija u krvi (ja je nemam,pa je to došlo od njih),krvarenje u mozgu,deformitet vrata i kuka,itd.itd.PRE-strašno.o sebi da ne pričam-a isto otpuštena kao zdrava babinjača.