sto ste se raspisale za vikend
rodila dvoje, oboje u vinogradskoj. ne poznajem niti jedno drugo rodiliste, sem po pricama ovdje. vec sam rekla da sam je bila zadovoljna.
istina je da dohranjuju klince, takodjer je istina da se moze i dogovoriti u vezi toga preko dana, ali samo s pedijatricom. ja koza nisam, ali znam forumasicu koja je rodila par dana iza mene i da se sve dogovrila. kazu da su postivali. od sestara za bebe meni je kao i svima jako draga sestra zila i svaki dan razmisaljm kako joj se zahvaliti. kavu i bombonjere mrzim i razmislajm da uzmem otisak rucica ova moja dva mangupa i da joj odnesem i finom okviru, jer ona mi je jedina rekla da mogu dojiti i podrzavala me u rodilistu, kao i sve. a njen odnos prema bebama je nesto sto je predivno. mislim da je zaljubljena u svaku. ostale kao sto sam rekla vec negdje na topicu sto su mladje to su gore , zaju ti uzeti djete s cice, jer moraju nesto s njim, ali o tome sam cula i pricu sa SD. ali sad oni imaj u rooming in pa mozda nije tako. sestre za babinjacama. iskreno nije mi nista trebali pa mi se nisu ni zamjerile. onako donesu toplomjer, izmjeris temperaturu i to je to.
rodiliste. oba puta su bili super. MM je od pocetka bio sa mnom u boksu, prvi put sam dobila nesto protiv olova ali jednom i vise se ne sjecam sto . nisam rezana, popucala sam malo. atmosfera je u boksu bila super, navijacka, sestra ines, cijelo vrijeme, porod poceo bolanca, zavrsio grbavac. mislim na smjenu, bome BC je sam i poceo i zavrsio . drugi porod. e taj je bio brzinski, cak u jednom trenutku sestra irina je rekla dajte zovite muza da ne propusti porod . zamolila sam je da ne reze, rekla je vidim da nije ni prvi put, pa necemo ni ovaj. doktor bolanca, prisutan cijelo vrijeme. e da bila je i ta mlada doktorica plava, ali nju nisu previse dozivaljvali u boksu, ona mi je uzela samo podatke na pocetku izmedju tiskajucih trudova. dakle meni je bilo super. bila tri dana. djete su mi hranili, to sam znala, nisam se zavaravala. znala sam da cu biti od petka do ponedjeljka (da rodila oboje u petak) i da idem doma. cure su se u sobi smijale, kako si tak sigurna da neces ostati 4 dana. ja sam znala 3 dana meni dosta .
pusenje mene je smetalo. prvi put sam bila :shock: , narocito kad sam morala na wc iza mene brzim hjodom ide jedna trudinca i kaze gospodjo mogu i ja s vama :shock: :shock: , nije mi bilo jasno pa je skuzila da ja ne kuzim i da ne idem pusiti. uglavnom na zalost, ako se ne odlucis za varazdin, rijeku i mislim zadar, da u svakoj bilnici u zgb ce ti biti isto. moze biti super, am oze ti se zamjeriti i SD. u svakom slucaju sretno.