Mislim da ti Sabolovic nema ambulantu za trudnice, nisam je vidjela na popisu po danima.

Ja rodila prije 11 dana u Vinogradskoj - preporucila bih je svima.

Ovo mi je treci porod, i prva dva sam imala u istoj bolnici, ali je pristup pacijentu, ambijent i sve ostalo dvostruko bolje i profesionalnije nego prije osam godina, kad sam zadnji put bila tamo.

Sto reci - ovaj put nisam klistirana, nisam rezana, nisam popucala i nisam sivana :shock: Doktor se predstavio kad sam dosla, sa mnom se rukovao nakon poroda. Tijekom poroda stalno me netko obilazio od primalja, motalo ih se tamo preko nekoliko. Stalno pitali kako sam, jel mi sto treba, cula sam da se moze odbiti svaki zahvat i medikament ako tako netko zeli (sto meni nije padalo na pamet jer sam imala povjerenje u doktora). Mladje sestre na odjelu rodilja i sestre za djecu - izuzetno ljubazne.

Dijete je na moj zahtjev donoseno na plac. Pedijatri ljubazni ... velim vam, profesionalnost im je na zavidnoj visini (a nisam isla preko nikakve veze, dobila trudove i otisla roditi).

Jedini mrgud je bila cistacica koja cistila joh i ajme, ali to je stvarno tako nevazno u cijeloj prici. I da, u wc-ima se pusi, i to su se zene zatvarale u kabinu najblizu prozoru i onda tamo zakljucane pusile i pricale, a kaj ja znam ... meni je to bilo i barem mi nije bilo dosadno dok sam sjedila na wc-u

Spavacice su normalnog kroja, ima ih puno cistih na kolicima, presvuku vam posteljinu kad god se sprlja ili ako zatrazite ....

Ne znam, ja bolje od ovoga ne bih nikad ocekivala. Jos kad Bog da pa se rodi zdravo dijete, mogu zakljuciti da su mi ti dani stvarno prime time u zivotu!