-
meni su sestre katastrofa u vinogradskoj izuzev njih mozda par na celu sa sestrom Olgom koje se brinu o babinjacama, a osim sestre Zile i sestre Tamare koje brinu o bebama situacija je porazavajuca.. Ja cekam svoj porod i kada budem opet tamo vidim li jednu od njih da mi baca dijete na krevet, ali doslovno baca onako ko vrecu jer one "nemaju vremena", da su neljubazne i ne zele pomoci isti tren cu reagirati... mislim da se stvarno nekada jadno odnose prema nama koje prolazimo itekakav sok i sve nam je novo - cast zenama koje tamo nisu prvi puta i koje ne radaju prvi puta, ali vjerujem da su i one to tamo prvi puta prosle.
Sto se tice doktora nemam rijeci osim same pohvale koliko si daju truda, strpljenja i koliko se posvete doslovno svakoj zeni i objasne joj sve u detalj. Pedijatrice su mrak, barem po onom sto sam ja vidjela, a to mi ulijeva povjerenje i sigurnost....
Mene su sestre totalno izludile od toga da su mi na silu strcale terapiju i skurile mi vene pa su anesteziolozi morali imati posla samnom do toga da sam vidjela kako za zene koje su rodile na carski uopce nemaju bas pretjerano sluha da bi pomogle ili ih pridigle ili nesto slicno..... evo... barem dok sam ja bila.. nazalost... i premalo je njih tamo na nas toliko... mozda se i o tome radi...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma