Katja nije žedna ili žeđ zadovolji na cici.
Kad im skuhaš npr. tikvicu, nemoj je cijediti, neka jedu zajedno s vodom u kojoj se kuhalo.
ja ne bih davala čajeve.
nikakve.
Katja nije žedna ili žeđ zadovolji na cici.
Kad im skuhaš npr. tikvicu, nemoj je cijediti, neka jedu zajedno s vodom u kojoj se kuhalo.
ja ne bih davala čajeve.
nikakve.
Tako i ja mislim,i dajem im tikvice s vodom,al ponekad su joj baš suha usta i mljacka kao da je žedna,a neće ništa,ni cicu.
Ponekad popije par žlica vode,ali samo ponekad i samo žličicom![]()
pa sve joj tako daj: skuhaj jabuku i ostavi je skroz natopljenu vodom. i korabu i mrkvu... sve što joj daješ.
ona NE ZNA da postoji nešto drugo osim vode i, da je žedna, pila bi
Ja imam kontra problem: Andrija pije samo i isključivo vodu, čim vidi da je obojeno neće ni probati, a ja bih tako rado da popije barem koju žličicu soka od naranče (jer voće neće jesti) :/
Mi pijemo kukichu, ali ne redovito.Nema kofeina, mogu dvogodišnjaci. A mi smo i prije.ssss prvotno napisa
Inače, daleko najviše pije vodu (ne iz pipe,tzv.za dojenčad i bebe) Spremamo se preći na vodu Sv.Rok - najmanje natrija od svih "kupovnih"voda.
Apricot, ma razvodnim ja njemu taj čaj. No eto, svako zlo za neko dobro. Dobio je jaki proljev uzrokovan nekim virusom, imao je oko 15 stolica u 24 sata! I enormno ispijanje čaja je ovaj put došlo na svoje. Nije nimalo dehidrirao, odbolio je taj proljev super... Istina, nije pio čaj za probavuapricot prvotno napisa
, nego od komorača...