-
ice tea u trudnoci....
muci me jedno pomalo smijesno pitanje, da li je istina da u trudnoci i za vrijeme trudnoce je dobro piti ledeni caj od breskve, kao potice stvaranje mlijeka?! meni nekako nema logike, al sto ja znam. Uvijek valja nekoga iskusnijeg pitati. Ja sam evo u 7 mjesecu trudnoce i dok sam bila u cekaonici od par trudnica sam to cula. :D
-
Ja sam to isto cula za pivu. Da je dobro povremeno popit koju za bolje mljeko. Ali neznam dali to vrijedi i za bezalkoholnu... Ali meni je svejedno jer mi piva uzasno smrdi otkad sam trudna.
Za ice tea stvarno nisam cula nista takvo, cak mislim da ga se nesmije previse jer je sladak.
-
mislim da ni jedno ni drugo ne podržava nikakvu znanstvenu osnovu
-
ma i mislia sam si to...... to mi bas nikakve logike nije imalo
uz sve to sadrzi i dosta secer sto nije bas ok.....
-
Bezalkoholnu pivu daju zenama kad se porode a hoce da doje dijete u njemackoj po nekim bolnicama,to mi je pricala zena koja je tamo dva puta rodila,ali bezalkoholnu,kazu da djeluje.A caj,ja ga ne pijem jer od njega uvijek imam problema sa stolicom,bude cvrsta
,tako da ne znam.
-
Znaci ipak ima nesto u toj pivi... Navodno da je vitamin B tu presudan. A kazu i da vino treba piti za krv. Pa mi trudnice bi trebale postat alkoholicarke da bi rodile zdravu djecu i imale puno mljeka
-
Gluposti. Ni kap pive nisam popila, normalno da sam imala uvijek dovoljno mlijeka. Najbolje da se ušlagiramo odmah u trudnoći da se dijete "navikne" 
Poznato je da su i čaj i piva diuretici, pomažu pri izlučivanju tjelesnih tekućina. Nema nikakve veze sa proizvodnjom mlijeka, nikakve.
-
moja kuma je radila u badelu na kontroli proizvodnje....ubrzo je u svojoj kući uvela apsolutni embargo na ice tea!
rekla je da je tu toliko kemije i nije joj jasno da se to uopće prodaje
ja ga od tad ne pijem....ni kap!
-
cure, TEKUCINA je vazna, a od nje je najbolja voda, cak ne i mlijeko, vec jednostavno voda.
a najbolja stvar za proizvodnju mlijeka je sto cesce stavljanje novorodjenceta na dojku - ne zaboravitie da proizvodnja mlijeka funkcionira po principu ponude i potraznje, sto vise i cesce dojite, vise ce se i mlijeka proizvoditi.
nas organizam je cudesan, trebamo to samo prepoznati i dati mu malo vremena da se prilagodi novonastaloj situaciji.
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma