oooo, super, pa nisam ni znala da najprije moram pogledati nečiji broj postova, pa tek onda razmisliti slažem li se s njegovim mišljenjem ili ne![]()
dobro da pratim ovu temu, još ću svašta ovdje naučiti![]()
oooo, super, pa nisam ni znala da najprije moram pogledati nečiji broj postova, pa tek onda razmisliti slažem li se s njegovim mišljenjem ili ne![]()
dobro da pratim ovu temu, još ću svašta ovdje naučiti![]()
dok god radjate neasistirano kod kuce, necete me se rijesitiZorana prvotno napisa
![]()
![]()
stijena
od svih (silnih) foruma koje sam pohodila, na svakom sam bila prvo docekana na "noz", sto zbog (medjusobnog) nepoznavanja, a i mahom mog nacina pisanja (u pocetku prilicno nespretno, tako da su cesti bili i nesporazumi), i tema koje izabiram da na njima postam...nista zabrinjavajuce, iskustvo te vremenom nauci da je to dio forumarenja (posebice ako zastupas drugaciji stav) i da svatko mora kroz to proci.
![]()
Necijepljenje si zaboravila.![]()
![]()
mc, ti znaš da pored mene nitko ne smije da te bije, ali, moram ti reći da pravo ne zboriš.
Zašto?
Naprosto jer neke ljude (poput mene, a tko god se još kao takav sebi čini - neka se dopiše pa ćemo se skupa veseliti) nemoš potplatiti nečim većim, a kamoli ne količinom postova.
Pa će tako reći u brk što misle radilo se o forumašu s 3000 postova, jednako kao i onom s 45. Uz potrebnu dozu pristojnosti, naravno.
Ispada da je ovdje nekakvo krdo bizona koje samo čeka da mu se netko očeše o' ogradu. Oprosti, ali nije tako.
Nego je tu krdo bizona koje samo čeka MENE da mu se očešem o ogradu.
Ne možeš me demantirati jer nikog drugog krdo nije pregazilo nego mene a komentara poput mojih je bilo više.
Al pošto smo skužili o čemu se radi-no sikiriki,kao što reče neko prije...
Gle,daj mi argument da nisam u pravu i svi sretni.A do onda,no sikiriki.
I samo ti reci kak ti paše.
Ajde happyness, nemoj se ljutiti, vjerovatno neki za mene misle da prezirem obitelji s jednim djetetom (daleko od istine) ili da zabadam nos gdje mu nije mjesto (a s druge strane, uopce nije problem pitati koliko puta se sexate ili kakva je necija vagina :/ ).
Ne uzimaj to previse k srcu.
adiomare, jel ti to meni proturjecis? :shock:![]()
![]()
![]()
ne mislim da je OVDJE krdo bizona, nego samo ne mislim (tj ne vidim razloga) da se ovaj forum puno razlikuje od drugih foruma (osim u toj ogromnoj dozi pristojnosti). a svaki drugi forum (otvorenog tipa) ima svoj neki "zivot" i nacin na koji "dishe" i forumase/ice koje vec duze pisu i medjusobno se poznaju i koji su razvili jedan nacin druzenja i dopisivanja. i naravno da jedna drugoj odgovore istom mjerom i ne libe se reci sto misle, al ponekad /znajuci sto se krije iza tih rijeci/ se zna i dogoditi da odluce i ne reci sve tako otvoreno i direktno, posebice ne javno.
a kad novajlija, netko nepoznat, dodje, pa jos napise nesto kontra il napise nesto nespretno, sasvim je jasno da ce upravo i prvo najstariji clanovi foruma, koji su cesto i moderatori (ili "svete krave") replicirati, pa cak i na nacin na koji nikad vise ne bi odgovorili "starijem" clanu.
jedina razlika ovog foruma (i MiBa) je ta doza pristojnost, taj neki nivo. da se sad bas ne psuje, otvoreno ne vrijedja i ne salje u onu stvar (kao npr. na forum.hr/index.hr), al da postoji izvjesna doza rezerviranosti prema novim clanovima, tj. simpatija prema starijim, osoba koje se medjusobno vishe smekaju nego s drugima, to je cinjenica. i ja ne vidim nista problematicno u tome, jer na svakom forumu, pa i u real lifeu, je tako.
ovo s novajljjama mozda ovdje i nije toliko cesto, jer je koncepcija ovog foruma takva da je to vise forum za savjete, nego (zustre) rasprave i oponiranja. al evo, ovaj pdf gdje se raspravlja (kao recimo i "vruce teme" na MiBu) moze posluziti kao primjer ovoga sto zelim objasniti i sto se meni osobno dogodilo recimo na index.hr-u, gdje mi je jedan forumas (inace nekoc najbitnija osoba tog foruma) psovao sve po spisku i proklinjao me. zbog nesporazuma, kako se kasnije ispostavilo. da bi se tek nakon godinu dana ispricao, a nakon godinu i pol mi je priznao preko pp-a da sve sto me vise cita, sto me kroz postove sve vise upoznaje, mu se sve vise svidjam.na kraju je javno napisao da potpisuje sve i jedan post koji sam ja napisala na nekom topicu na kojem sam bila usamljena sa svojim stavom. da sve sto se napise protiv mene ide i protiv njega.
al samo zato jer si nova, a ne jer si ti ti. nemoj si previse umisljatikoje samo čeka MENE da mu se očešem o ogradu.![]()
Hm, onda samo mogu reći: "Nove,čuvajte se ili ak vam se mišljenje razlikuje od drugih,nemojte ga napisati."
I još jednom se pokazalo kako nije dobro u životu biti iskren...Al to mene ne sprečava da branim ono u što vjerujem.
Daleko od toga da sam se sad umislila.Čitala sam ja mnoge forume.Još sam i skompleksirana da me neki nisu" ljepše " pozdravili.(šala mala)
A sve zbog novca....Dobro vele stari ljudi:" Novci svade ljude"![]()
istina je da ako sam već naletila na nekom topicu na nekoga čije mi se mišljenje činilo najbliže mom trenutačnm o nekoj x temi, ili možda sasvim kontradiktorno, kad ga sretnem na nekom drugom topicu, moja će reakcija na njegov/njezin post ipak biti pod utjecajem tog prethodnog već pročitanog posta na temelju kojeg sam već stvorila nekakvo recimo mišljenje o njemu.
ali na moje mišljenje utjecaj ipak neće imati broj njegovih postova jer netko s par tisuća ih je možda naštancao na čestitarenjima jer čovjek, hm, voli puno čestitati, a netko sa stotinjak je možda u njima rekao negdje i nešto pametno.
ali opet, to sam ja i ja tako razmišljam i naravno jasno mi je da ima puno drugih koji razmišljaju drugačije
moje rješenje ove enigme zvane "krdo bizona na happyness" bi više bilo blisko onome - bila si u krivo vrijeme na krivom mjestu s možda malo lošije sročenim argumentima koji nisu nužno loši, ali je možda izbor riječi bio malo :/ , ali ja to ne bih shvaćala osobno.
mc, ti si meni draga, jako, (da ti sad ne izjavljujem ljubav) a ja sam pametna cura i kužim što mi pričaš... svejedno ... ja osobno ne postupam prema načelu koji si obrazložila u svom postu. I nikada nisam od kako egzistiram na ovom forumu.
Da vremenom polako kužiš kako neki forumaš diše - kužiš. I simpatiziraš neke više, neke manje, slažem se.
Ajde se polako vratite na temu topica. Emsi izjavljujte ljubav negdje drugdje.![]()
Ne tako, ali ovako sigurno: " Nove, pojedinima malo pristojnosti ne bi škodilo. Gađajte se argumentima, ne krumpirima!"happyness prvotno napisa
A kao argument navodim ovo:
BB, kad ne mogu odoljeti!happyness prvotno napisa
![]()
happyness, ja smatram da su razlicita misljenja osnova foruma (jer to je po definiciji mjesto gdje se razmjenjuju misljenja). Koja bi svrha bila kada bi si svi medjusobno?
Ocito, nekima za odluku o broju djece financije nisu bitne, drugima su presudne. Meni osobno bi bilo bitno da djetetu osiguram relativno pristojan zivot, ali onda opet se moze raspravljati sta se pod tim razumijeva. Tako da toj raspravi nikad kraja.
eto vam klasicnog primjera cenzure na rodi.![]()
a zastoooo? :shock: meni se bas svidjelo u kojem je smjeru krenuo topicBusyBee prvotno napisa
adiomare, danas tebi brane da izjavljujes ljubav, sutra ce meni, a prekosutra nikog vise nece biti tu da si medjusobno izjavljujemo ljubav... stoga dizem svoj glas...
imam blagi osjecaj da je ova tema po drugi put otisla u ... honduras
![]()
'ajmo mi prijeć' na čestitare!
Tamo nas ne smiju stjerat ni ako si koji jeger spijemo, a gdje što se volimo, zar ne?
A onda će nam i pjevat biti lako.
Ja predlažem: "Kad zapjeva Ilija i Markoooo", jedino treba a70v pitat' jel joj pjesma paše![]()
kao najveća atenšn hor ovog foruma, ja sam uvrijeđena, jer moja opaska nije komentirana....pa koliko još postova moram nakucati da me primjetite, vi mene uopće ne volite![]()
ajde, ljudi, svi grlit mariu71! kaj ćemo ju pustit da nam tu cmizdri?![]()
Ma tko te ne voli Maria? Da ga ja dohvatim,sram ga bilo!!!!
Fakat bez tebe ne bi bilo isto!!
PS-vrati nam Vlatkicu !
k'o teletubbiesi...ajmo svi zajedno: hug, hug, maria
otisla ova tema u... honduras... u fini honduras....![]()
O, Maria, prije nego popijem enega trijezne ću ti glave reći da i tebe puno volim. Što si ono komentirala?maria71 prvotno napisa
![]()
Odoh dok me nisu proglasili promiskuitetnicom 1. klase. I odoh dok MMoover nije počeo brojati kome koliko štikli iz dupeta viri.
Najte zamjeriti ljudi! Još sutra i goooodišnjiiii!!!! Popuštaju kočnice.![]()
daj nemoj zadnji put nije dobro prošlo ,ozbiljna samMalaBuba prvotno napisa
a sad , ja nikad nisam fermala nikog zbog broja postova, nego zbog iznešenih stavova.....
pa ovdje je jedno vrijeme bio crknut i counter ,tako da smo skoro 6 mjeseci pa i više bili na istom broju
Evo vas ko muskarci kad ih uhvati "ciji je veci" furka....![]()
Bas mi je zao dobre i zanimljive teme posrnule pod ego tripovima........
Hm,zakaj mi se čini da se ja isto nemrem sad s vama tu uhvatiti u kolo?
Nije feeer!![]()
hajde pođi samnom... lalalalalaaaaaa...happyness prvotno napisa
![]()
![]()
Ajde fala bogu!svi happy!!! :D :D Čak i ja sa nekoliko postića osjećam bliskost s vama i to je bit svega!!![]()
Ah,uvijek se nađe dobra duša!
La,la,la,la,lalaaaaaaaaa!....![]()
Sandra 123,hvataj korak!La,la,la,la,la,laaaaaaaaaa!.......![]()
La,la la la!!!![]()
Ma dabogda vi meni rodile osmorke i Sanader vam bio kum a može iČobanković E to bi bio kumčina
![]()
![]()
Iz iskustva mislim da je najbolje reći svoje mišljenje,a ako se osjetiš napadnuta jednostavno ignorirati.happyness prvotno napisa
Napisala si svoje mišljenje i kraj.Složio se tko ili ne.
Tema je ocito iscrpljena. Ako bude stvarne potrebe, otkljucat cemo je. Sada...![]()