Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 75 od 75

Tema: Koliko puta dnevno vam bebaci spavaju?

smijuljica

Početno

moja cura ima šest mjeseci bude budna 1 i pol pa spavanje po dva,tri sata.U 18.00 zaspe pa je jednom nahranim u snu i spava u komadu do 6.00 ujutro.Kad je imala nekoliko dana znala je prespavati cijelu noć,pa cicati poslije u komadu spavati 7 sati,cicati pa spavati 5 sati i onda cijelu noć.Spava ko top ništa joj ne smeta,a nikad je nisam morala uspavljivati,ostavim je u krevetiću i sama zaspe.

blis avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Mala ima 5,5 mjeseci i spava 3x dnevno. Od 8,30-9,30, od 12-14 i od 16-17. Vremena nisu fiksna, odstupanja su +/- 30 minuta.

sanja30 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

sa 6 mj. - 2 x dnevno
    a duzina ovisi, ako spava u kolicima i uvijek je netko pored nje, cim otvori oci, malo vozanja i opet nastavi.

zapravo uvijek se u toku spavanja probudi, otvori oci, i ako vidi necije lice sve je o.k. i nastavi spavati, ali ako nismo u vidokrugu - gotovo spavanje.

ornela_m avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Hvatamo kakav-takav ritam nakon povratka sa odmora, tako da sada spava u prosjeku 3x dnevno po 40-45 minuta, a ako sam ja u nekom od tih spavanja pored njega moze izvuci jos malo duze (nekad, ali vrlo rijetko, i do 2 sata).

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Kod nas na žalost ni sa skoro deset mjeseci nema nekog ustaljenog ritma spavanja po danu. Baš kad pomislim da nešto hvatamo, sve se poremeti. Od prvog dana izuzetno malo spava po danu, rijetko duže od dva dva i pol sata ukupno, dok noću spava oko 12 sati.

kajsa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Felix prvotno napisa
    ovak je kod nas bilo:
    do 4 mjeseca bez ikakvog reda i rasporeda
    do 6 mj 4x dnevno po sat vremena
    do 8 mj 3x dnevno po sat-sat i pol
    do 15 mj 2x dnevno po sat-dva
    sada uglavnom spava jednom po sat-dva, ponekad dvaput po sat-dva.
    slično je i kod nas, jedino mali kraće spava od 20 min - 2 sata (ovo je rjeđe). često se nakon 30min probudi, onda ja dođem s cikom, on si malo popapa i opet zaspi i spava sat vremena. samo moram brzo uletiti s sisom dok se ne razbudi. pretpostavljam da sanja pa se probudi :?

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

klinci se bude kada pisaju

anny42 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ima pet mjeseci i spava 2puta po otprilie sat vremena i jednom duze, 2 do 2 i pol sata.

ornela_m avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa
    klinci se bude kada pisaju
    hm, zgodno, ali nisam sigurna da mogu povjerovati u ovo. Znacilo bi moj maleni ima nastiman unutarnji sat da se popiski tocno 45 minuta nakon sto zaspe? Bas svaki put?

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

pa ne mora biti, samo ti kazem da je jedan od razloga sto se djeca bude taj da pisaju. valjda ti znas bolje zakaj se tvoj mali budi

Ava M avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Spava 4x dnevno po sat vremena. Odlazak na noćni spavanac oko 20h.

emanina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

od 10-13 i kasnije30-45 min u kolicima i predvečer eventualno malo u slingu

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

prije podne je divota ako uspije 2x20 min odspavati (uglavnom to bude tako), a poslijepodne samo jednom, ali po sat (maksimalno)... od početka malo spava po danu, izgleda da nema on vremena za to, previše je toga za proučiti

-tajana- avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj -tajana- prvotno napisa
    Nika ima 8,5 mj., budi se oko 7 i prijepodnevno spavanje je otprilike od 9-11, a popodnevno od 15-17. Naravno da to svaki dan nije baš tako jer nekada ujutro odspava do 9, 9.30 i onda se sve poremeti.
    Navečer ide spavati između 20.30 i 21 i po noći siki 2-3 puta.
    Nekada je bilo ovako , sad spava dva puta po pola sata , jedino se svakih desetak dana zalomi po sat i pol. Jedino je noćno spavanje ostalo isto :D .

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj blis prvotno napisa
    Mala ima 5,5 mjeseci i spava 3x dnevno. Od 8,30-9,30, od 12-14 i od 16-17. Vremena nisu fiksna, odstupanja su +/- 30 minuta.
    potpisujem

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

...ah, da zaboravila sam da se preko noći budi svako sat vremena uz jednu fazu budnu od sat vremena. Tad ne vrišti , nego se igra.

ivanaos avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Dočekala sam da spava po danu! :D :D :D

Od kada se počeo dizati na noge i hodati uz namještaje, počeo je i spavati! Ujutro čak i do sat i po i navečer oko sat!

Samo da još počne spavati i noču :/

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj ivanaos prvotno napisa
    Dočekala sam da spava po danu! :D :D :D

Od kada se počeo dizati na noge i hodati uz namještaje, počeo je i spavati! Ujutro čak i do sat i po i navečer oko sat!

Samo da još počne spavati i noču :/
    A kod nas suprotno-otkako je poceo puzati i dizati se na noge,spava manje i neredovnije..Bude dana kad "odspava"samo 20tak minuta pre podne i to je za celi dan..Onda oko 19h ne zna vishe za sebe , posrce,cendra,cvili..Obavimo brzinsko kupanje i spavanjac..Spava u komadu nekih 4,5sati dok mi ne legnemo,i onda pocinje zurka ..Budjenje 2,3,4puta i tako do 7h,kad smo orni za nove poduhvate i istrazivanja(neko vishe,neko manje.. 8) )..

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

spava po sat vremena ili manje izmeđi svakog hranjenja. Navečer ide spavati oko 23

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

kod nas je situacija trenutno ovakva: budi se oko 8, ide spavati ponovno nekad u 10, nekad 11, spava sat, sat i pol. ponovno spava oko 4 ipo, odspava pola sata,45 min. ide spavati u 7 (to mi se nekako rano cini ali tako je vec 20 dana, strah me oce li ici u 6 kad se sat makne), spava do 5 ili 6 i onda jede i nastavlja spavati do 8

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Da se javimo i mi ponovo. Sad ima skoro 9 mjeseci, i imala je jednu fazu kad je spavala tri ili čak četiri puta u toku dana, i jako neredovno noćno spavanje sa igranjem i pokušajima uspavljivanja oko 3 ujutro Sad, kad hoda uz namještaj i istražuje pužući čitav stan, po danu spava samo jednom, eventualno dvaput. Odrapi obično sat ipo oko podneva, i više neće. Mada mi se čini da bi mogla još. Ali je noćno spavanje pomjerila sa 20 na 18:30h. Budi se i dalje najmanje dvaput da sisa, ali ipak odspava do jutra bez puno problema. Ustajanje je u rasponu od 6:30 do 8:30, kako kad. Pretpostavljam da joj tako sad paše, i da se naspava po noći. A i meni je lakše, jer ima kakav-takav red (konačno! :D)

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Sada ima 11,5 mj i nekad spava jednom dnevno po 1,5 do 2 a nekada dva puta po 1 sat. Ponoci dobro spava ali zato sto je kod nas u krevetu.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

skoro nikad..
    3x dnevno po max pola ure..
    u krevet idemo oko 20 - 20,30h
    ali jede svako 2h
    i spava do 8h
    ovo zadnje vrijeme muku mučimo sa zubićima pa smo budne i po 2 - 3h po noći..
    ludnica..

belurka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Spava 2x dnevno, ali nema pravila kad i koliko. Obicno ak ulovimo spavanac negdje vani, to bude kratko ,a doma u svom kreveticu zna odvalit po 2-3h!

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

D je negdje sa 10mj. počeo spavati jednom na dan od sat i pol pa do četiri u komadu. mislim da to ti trebaš ocjeniti i to je individualno od djeteta do djeteta

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •