-
ispucala koža na bradavici
lijep pozdrav
trenutno dam i 32.tj.trudnoće i namjeravam dojiti svoje dijete! no ,na jednoj bradavici mi je koža postala suha,ispucala(kao kora drveta s pukotinama) , žućkasto-smeđa . inače same bradavice perem isključivo vodom,tako da nisam isprala prirodnu zaštitu na njima.
čime bi ja to mogla mazati-bepanten masti ,melemom,masl.uljem ?
i još nešto-jedna bradavica mi je skroz mala i bojim se da kad krene mlijeko beba jednostavno neće imati za što povući--- KAKO da je pripremim-neko masiranje ili ?
:?
hvala
-
kata, isto to se je i meni napravilo negdje iza 30 tj. to ti je kolostrum, meni je to bilo do samog dojenja kada mi je u rodilištu sestra to sve skinula (malo grublje) sa namočenom pelenom. Ništa ne boli
E sad za ovo drugo ti ne mogu pomoći.
-
Osoblje foruma
inace mozes koristiti razne kremice, imas purelan koji je super za to, a mozes ga koristiti i za vrijeme dojenje bez da ga ispires.
a sad oko bradavice, iznenadit ces se kako nasi mali sisavci mogu izvuci i primti sve, uvucene, ravne pa cak i male bradavice. inace pored bradavice moraju uhvatiti i aureolu, pa je to onda znatno vise za hvat od same bradavice. procitaj malo tekstove na portalu, pa ce ti biti lakse.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma