Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: problem otpuštanja mlijeka zbog menstruacije???

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno problem otpuštanja mlijeka zbog menstruacije???

cure pomagajte....dojim četri i pol mjeseca isključivo na zahtjev,bebica je super dobila na kilaži ima sada 8400,stvarno je mrga....ali prekjučer sam dobila menstruaciju (a i malo sam pod stresom) bila sam baš u :shock: e sad....čini mi se da imam problema sa otpuštanjem mlijeka,pogotovo u desnoj koja je i tak bila "manje omiljena" znam da se može okus mlijeka promijeniti uslijed menstruacije, ali mislim da nije to problem jer mali vuče kao lud i kada ne dodje do "let downa" pocne urlati...ja se počnem znojiti od muke i vise ne možemo ništa, onda ga smirim i probam ponovno, ali nam baš ne ide, dali je moguće da se za vrijeme ciklusa smanji oksitocin i da li bi možda trebala uzeti spray za otpuštanje, molim savjete

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Meni se problem sa otpustanjem desavao pre menstruacije, kad bih dobila sve bi se normalizovalo.
    Ne znam konkretno sta se desava sa oksitocinom u toku menstruacije, ali znam da to sto si pod stresom sigurno umanjuje njegovo lucenje.

Znaci - kuliranje

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja nisam s tim imala problema, a prvu menstruaciju sam dobila 4 tjedna nakon poroda

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

može se malo smanjiti proizvodnja za vrijeme menstruacije, ali to nije ništa zabrinjavajuće. Bebu stavljaš češće na prsa i prođe bez potrebe za ičim

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Dobila sam prvu mentruaciju prije pola mjeseca i uopće nisam osjetila refleks otpuštanja (kao što inače osjetim), ali je K. navukla mlijeko i bez toga. Nakon krvarenja, sve se vratilo u normalu.
    Nemoj upotrebljavati nikakve sprejeve oksitocina i sl., radi se o hormonskom preparatu, a ti dojiš, ne znaš kako i koliko dozirati - teoretski - to bi mogao reći endokrinolog uz ginekologa i hrpu vađenja krvi i sl. (dakle, glupost); menstruacija u vrijeme dojenja je najnormalnija prirodna stvar, u pitanju je ravnoteža između nekoliko hormona, a smanjenje LD je uobičajena pojava u nekih žena, dok neke nemaju problema s tim. Dakle, bebu na prsa, opusti se, i odguli tih par dana menge. Naravno da je beba uznemirena, jer joj je to nešto novo - mlijeko samo ne teče, ali skužit će, iz par podoja, da ako još malo povuče ide mlijeko i bez jakog LD.
    Ne brini!

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

hvala cure na savjetima, danas je već bolje. Jučer je bila kriza veća od svih skokova u razvoju pa sam se izdajala makar to nisam nikad radila i uspjela sam izvući čak oko 20 ml, gnječila,masirala i četveronoške iznad njega tj "tronoške" a sa desnom radila kompresiju, a noćas mu uvalila u snu ovu "nevoljenu" desnu da ju isprazni i uspjeli smo, a i menga mi je prestala tak da sam opet ona stara.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

:D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •