Jupiiiiiiiii !!!! :D![]()
Čestitam Sanja !![]()
![]()
Wow suborko!sanja74 prvotno napisa
Prekrsno, he, he, družiti ćemo se na trudničkom, ipak imamo dosta zajedničkog, prekrasne curice i male mrvice u trbuhu koje bi se trebale roditi na sličan datum![]()
:D :D :D
Draga Sanja, najezila sam se od glave do pete! Predivno, prekrasno!
Cestitam svam svima troje, zasluzili ste!!!![]()
![]()
![]()
draga Sanja, vibram DO NEBA da se malo čudo noktićima drži čvrsto, čvrsto! Čuvajte se!
![]()
Prekrsno , čestitke od![]()
:D :D :D SJAJNA VEST, I JA SE PRIDRUŽUJEM ČESTITKAMA OD![]()
![]()
![]()
ja sam na poslu, na šalteru...i smijem se..
nisam imala pojma da si u postupku, pa je moje veselje i iznenadjenje još i veće
ČESTITAM I UŽIVAJTE :D
Kako divna vijest!Čestitam Vam od:D :D :D
Ti misliš da mogu u horizontalu s mojim Zvjerkom?!Lucija Ellen prvotno napisa
To i dok spava hoda po mami!
![]()
![]()
Možda bi na bolovanje dok ne vidim da je sve ok (srčeko), ali onda bi rado još koji mjesec odradila. No.. više ću znati kad popričam sa svojim dragim dokom.
Čestitke od![]()
Prekrasno, tako mi je drago radi vas.
I ja sam se cijela naježila!
Čestitam od srca![]()
Ajmeeeeeeeeeeeee Sanja sva se tresem od sreče. Suze mi samo idu :D :D :D Pa još neki dan smo te tješile kad si prokrvarila, a vidi sada kojipreokret. Ljubni tog pozitivca od TM-a.
Tako mi je drago da čemo se družiti na proljetnicama :D Biti će super društvo.
Divna prica.... cestitam od srca!
Bravo Sanja,baš mi je drago zbog tebe.Bile smo skupa na transferu ali meni je beta negativna(već mi je to postalo normala).Još jednom iskrene čestitke tebi i tvom mužu :D
jeee za bebicu, optimističnog muža i cijeli tim sa sd (s teknikom), naravno i za mamu koja bi sada trebala mirovati![]()
![]()
Jeeee :D :D :D
24.07.2007
Ma znam da sam ovo neki dan čitala i neki vrag mi nije dao da pišem da mi je žao što je propalo i tome slsanja74 prvotno napisa
![]()
I sada vidim zašto :D :D :D
Čestitam od srca.
Beta je prava školska. Vidim ja da jedna po jedna cura na go ide sa veselim vijestima.
Čuvaj bušicu, nemoj na jako sunce i uživaj u prekrasnom godišnjem odmoru.![]()
cestitam od![]()
samo pozitivno...sad se odmori i opusti, sve ce bit ok. drz se ti muza vidis da je on pozitiva
![]()
Super! Sretno!
![]()
Hvala vam, drage moje sve virtualne!![]()
![]()
Pliska! Zar i ti?Pliska prvotno napisa
![]()
![]()
ego, tko će konačno otvoriti te proljetnice?![]()
bravo...čestitam![]()
![]()
Sanja, :D ! Čestitam i neka sve bude za 5 (ili za 13), kako god ti draže!
A, ja tek sad mogla otvoriti Rodicu i kad sam pročitala post tako sam se rasplakala, od sreće naravno. evo, suze mi i dalje idu :D :D :D
SANJA!!! Superrrrrrrrr!!!!!!!!!! :D
![]()
Bila sam jutros na UZV. Još je prerano da se vidi išta, ali barem nema hematoma. Zbog toga sam najviše i htjela provjeriti.. malo me proganjalo ono prošlotjedno krvarenje.
Uf! Već vidim kako će mi sljedećih dva tjedna biti duuugiiii!![]()
Draga sanja74, sve sam ti vec rekla ali i ovdje jos jednom odcestitam. Dugujes mi kavu i cokoladni kolac
(moderatorica, bas me briga zbog viska ikoncica, sanja je to zasluzila!)
Sanja, super za UZV bez hematoma! Vibram!
Isuse! Isuse! Isuse!!!!! Pa, Sanja... :D Presretna sam!!!!! Još neki dan sam čitala ona tvoja pitanja o tome gdje se beta vadi "diljem Hrvatske"... kako divno iznenađenje!!!!!![]()
sanja74....u ovom trenutku riječi su suvišne......zato samo jedna veeeelikatebi i bušici....