Uskoro nam stiže beba pa planiramo kupiti ovakav krevetić:
http://www.turbolimac.com/Products/T...-95971151.aspx
Ima li ga netko i da li ste zadovoljni?
Uskoro nam stiže beba pa planiramo kupiti ovakav krevetić:
http://www.turbolimac.com/Products/T...-95971151.aspx
Ima li ga netko i da li ste zadovoljni?
krevetić je mraaakSirius Black prvotno napisa
a jesi sigurna da će ti trebati![]()
ja sam kupila i cura spava sa nama
Najbolje ti je kupiti krevetic na kojem mozes spustiti jednu stranicu i onda ga prisloniti uz svoj krevet. Tako mozes bebu odloziti u krevetic ako se plasis zajednickog spavanja, a ako se ne plasis onda ce ti odlicno posluziti kao sigurnosna mjera da bebica na padne na pod.
xmarta prvotno napisa
samo se treba prebaciti iz "za moju bebu samo najbolje i najcool" u "mmm, hoće li mi to zaista trebati?" mod. mene je iskustvo naučilo- keep it simple.
Razmišljala sam o krevetu na kojem se može spustiti stranica i prisloniti uz krevet, ali nekak mi ti nisu praktični. Onda se ja ne bi mogla normalno dići iz kreveta tokom noći, a i s obzirom na raspored namještaja u sobi krevetić mi ionako ne bi mogao biti točno uz uzglavlje nego malo niže pa mi to nema smisla.
100 % sam sigurna da beba neće spavati s nama u krevetu![]()
MM i ja imamo krevet širine 160 cm i jedva je dovoljan za nas dvoje. Vrlo nemirno spavamo i često se dogodi da je on na rubu kreveta a ja njemu iza leđa i slično. Nedavno smo se u snu tak puknuli s glavama da nam je trebalo neko vrijeme da se priberemo, a ponekad udarimo i jedan drugog s laktom u glavu. Mislim da bi bilo totalno neodgovorno da je i beba s nama u krevetu. Osim toga, MM od straha cijelu noć ne bi spavao.
Ja imam nešto vrlo, vrlo slično od Haucka. Moram ti reći da nisam baš zadovoljna kad mi mala spava unutra. Pravi krevet je pravi krevet. Tako da ti ne bih savjetovala da to kupiš za 'stalno' spavanje bebe.
A također, vibracije, muzika, svjetlo... mislim da ti, kao i meni, to neće više biti fora nakon nekog vremena, pa ćeš shvatiti da si 'samo bacila lovu'.![]()
Inače, slažem se s curama po pitanju krevetića uz vaš krevet. PA ni ne mora ti biti baš UZ uzglavlje... samo da je blizu.
Potpisujem. Mi imamo putni krevet za put i nikako ga ne bi koristila za stalno. U pocetku sam i ja brijala na tako nesto no srecom odustali smo. Lako je dok je dijete lagano i malo. Kad poraste i oteza, moras madrac spustiti nize a onda je koma spustiti dijete u krevetic, pogotovo ako ti zaspi na rukama. Koma. . . zbog toga sam jedino jedva cekala da se ovo ljeto vratim doma na klasican kimbi, otpala mi ledja dok sam ju spustala i dizala iz te rupe.@n@ prvotno napisa
Zbog isto "sirokog" kreveta i MM-ovog nemirnog spavanja Ema vrlo rijetko spava s nama ali je kimbi uz moju stranu kreveta i blizu mi je.
praktični su ti putni krevetići i sve, ali me iritira kaj se po noći čuje svaki šum čim se okrene jer su najlonski. imaju dolje madrac koji se čičkom zalijepi i čim se pomakne, probudim se.![]()
glasam za običan kinderbet u svim prilikama osim kad si na putu
xPina prvotno napisa
ovaj viši nivo ide do 6,5 kg (imali tada 3 mj.) i to smo koristili preko dana u dnevnoj sobi - super je dok je beba još mirna i ne okreće se. btw, ona muzika je tako tiha da se i ne čuje, svjetlo slabo (stavili nove baterije) a vibracija koma, nismo to koristili, užasno trese - bespotrebno. i ono za presvlačenje bebe je prenisko, tako da je bolje onda ići na bračni, sjesti i presvući bebu, ovako ode kičma.
Koristili smo ga mjesec dana na moru i bio nam je ok, malo šušti dok se okreće snu, teško ga je spuštati unutra, ali navikneš. sad nam služi samo kao vrtić. opet, nema baš tvrdo dno kao pravi vrtići, ali poslužit će.
glasam za pravi krevetić, a za putni možda neku jeftiniju varijantu (mi ovaj dobili na poklon).
Te vibracije i muzika su mi glupost i to ionak ne mislim uopće koristiti. Ono kaj se meni sviđa je prematalica i ovo sa strane za odlagati stvari jer ormarić s prematalicom ne planiramo kupiti (nemamo ga kamo staviti) pa mi se onda ovo čini zgodno. Nije mi se činilo prenisko u dućanu, mogla bih još malo provjeriti...@n@ prvotno napisa
Još jedan bitan faktor mi je cijena jer su pravi krevetići puno skuplji, a treba još kupiti posebno i madrac i one zaštitne jastučiće okolo itd. Osim toga ovoga možemo sklopiti kad ga više ne budemo koristili i nekud spremiti da čeka drugu bebu. Mislim kad beba bude malo veća smjestit ćemo ju u krevet u njenu sobu, a kud ću onda s kinderbetom... :?
Hmmm, morat ću još malo razmisliti...Hvala svima![]()
Te vibracije i muzika su mi glupost i to ionak ne mislim uopće koristiti. Ono kaj se meni sviđa je prematalica i ovo sa strane za odlagati stvari jer ormarić s prematalicom ne planiramo kupiti (nemamo ga kamo staviti) pa mi se onda ovo čini zgodno. Nije mi se činilo prenisko u dućanu, mogla bih još malo provjeriti...@n@ prvotno napisa
Još jedan bitan faktor mi je cijena jer su pravi krevetići puno skuplji, a treba još kupiti posebno i madrac i one zaštitne jastučiće okolo itd. Osim toga ovoga možemo sklopiti kad ga više ne budemo koristili i nekud spremiti da čeka drugu bebu. Mislim kad beba bude malo veća smjestit ćemo ju u krevet u njenu sobu, a kud ću onda s kinderbetom... :?
Hmmm, morat ću još malo razmisliti...Hvala svima![]()
mi od prvog dana imamo krevetić uz naš krevet i nikada ne bi to mijenjala.malo je nezgodno za izać iz kreveta (rodila na carski pa sam ipak uspjevala), ali na sve se čovjek navikne. sad je već veliki i svako malo se dokotrlja u snu k nama i nastavi dalje spavat! lakše je i zbog hranjenja, nema dizanja, buđenja, sam ga prištekam i super. na moru imamo sklopivi i spavao je u njemu samo jednu noć, a onda sam dovukla još jedan krevet, ogradila ga jastucima i opet smo svi bili zajedno.jede po 2-3 puta po noći i bilo mi je koma svako malo se dizat, pa vraćat...
neće te pravi krevetić doći skuplje (mislim, ima ih...), a na njega samo staviš onu spužvu za prematanje, i poslije prodaš...![]()
Mi se od prvog dana prematamo na ves masini u kupaonici, na njoj je spuzva za prematanje. Isto nismo imali ni mjesta ni novaca za ormaric za prematanje. Ne cini ti se prenisko sada i dok je na visoj razini, ali kada beba bude teza i veca kada ces morati sagnuti se sa djetetom u rukama koje je tesko 7-10kg, vjeruj bit ce, pogotovo za svaki dan.Sirius Black prvotno napisa
odgovorno tvrdim da ima jeftinijih kindaća-našem se ČAK da i stranica spuštati i madrac se može montirati na dvije razine a i ne mora,drugim riječima dok beba naraste ne mora se odmah spuštati na nižu razinu.K tome dolazi i kompletna posteljina sa zaštitnom ogradicom i kočnice na kotačima...Dobro je,sad već zvučim ko trgovac.Hoću reći,itekako ima pravih dobrih krevetića za manje novaca.Druga je stvar što naš Luka ne spava u njemu jer je u fazi kad se mora neprestano okretati par puta na jednu pa par puta na drugu stranu a u kindaću za to nema mjesta.No,opet sam mu našla svrhu: stoji pokraj našeg kreveta da Luka u noći ne pada na pod.Istina,ja moram ići dolje s kreveta ko akrobat,al sve za moju malu dušicu,da mi je on siguran.
happynes, je li to onaj iz Interspara?Mi imamo takav bijeli i san snova mi je. Sve što sam htjela od jednog kimbača.
Nije,tu je iz jednog običnog dućana(pod običnim mislim da nije neki ekskluzivni sa samo tom markom robe)u sklopu robne kuće.Moram reći da sam prezadovoljna i opet se pokazalo da cijena i kvaliteta nisu uvijek proporcionalne.Stvarno neznam kaj bi još mogla zahtjevati od kindaća a da ovaj moj to nema.