Istina!

Patrik je bio sav izbezumljen od penjanja po stepenicama (na treći kat ), penjanja na tobogan isl. i niš drugo ga nije zanimalo. Vrlo nedavno je to konačno savladao i - krenuo dalje.

Zadnjih dana smo fascinirtani i opčinjeni njegovim napretkom govora. Sad je totalno foklusiran na to. KAo da je otpustio ručnu - od jutra do večeri nauči i usvoji brdo toga.
Jučer, uz sve moguće slikice (na onim reklamama za dućane) kod bake, pogađa što got mu pokažu, s tim da ponekad zvuči nerazumljivo od prve, ali se sam ispravlja, popravlja, modificira. Samo ga treba pustiti.
Ja sam se izbezumila na ribu. Kao prvo, uopće mu nisam do sad pokazivala ribe do jučer kad mu je baka pokazala i rekla Riba. Prvo je šutio i gledao pa onda pokušavao malo i ispalio Liba. I nakon par puta je to neka mješavina r i l - ma ja zaista jesam fascinirana - jer zamislite nas odrasle da tom brzinom usvajamo bilo koji jezik.

A to prosječan ili ne. Ma meni je to bez veze. Nitko nije prosječan, svi su oni naši mali slatki normalni genijalci, zar ne?