Prije mjesec dana sam ti rekla da prica samo na kinesko-japonski.. i ama bas nista na makedonski da ga nesto mozemo razumjeti. svi me pitaju da im prevedem sta prica i kad im ja kazem da ga ne razumjem, komentar je: pa kakva si ti to majka kad ne razumjes svoje djete!Zanimljivo mi je kako ste svi cool oko toga da 18-mjesečno dijete ništa ne priča, a opet, gotovo nitko nema takvo iskustvo. Undecided Kad se i netko požali da mu dijete "ništa" ne priča, ispadne da je 3-4 mjeseca mlađe od Kaleba i da govori makar par smislenih riječi (mama, tata, baba, vau vau)...![]()
Pa zasto ga ne tjeras da ponavlja i sl. A meni sve to lici kao i da sam trebala pokusavati nasilno uciti da sjedi ili hoda. Sve je naucio sam, jeste nesto kasnije ali sam! Smatram da je tako i sa pricanjem. On nas sve razumje i cak vodi diplomatske pregovore kad hoce nesto. Nemoj da se brines. Znaj da ces se jednog jutra probuditi i Kaleb ce ti reci:Dobro jutro mama!
![]()
Mislim da neces bas puno postici sa doktorima u ovom razdoblju jer djeca dozvoljavaju da im pridu samo poznati ljudi i s drugima ne suraduju. To je moj savjet. Pisi kako ide.