Citiraj Sun prvotno napisa
švedice pa pusti patronažnu... imaš punu podršku svih nas..

Jel dojiš na zahtjev? Kakva je situacija s pelenama, koliko popišanih, koliko pokakanih?
Da, nastojim prepoznati taj zahtjev... :/ A što se pelena tiče, imamo baš školskih 5-8 pokakanih 2-3 popišane.

Evo imam jedan set pitanja:

1.Da li je dobro podojiti bebu ako je zapravo mirna a samo gura svoje rukice u usta, jel i to zahtjev kojem treba odgovoriti? Ili npr. kad je primim na prsa da je preselim na stol za prematanje ona odmah zabija glavicu tražeći sisu?

2. Ja joj dajem jednu dojku po podoju, pa drugu u sljedećem podoju, nekak smo se tu našli, prije sam joj davala obje po podoju al su mi se tad počele kamenit dojke. Prosjećno provede 15-25 min na sisi, u početku vuče aktivno a zadnje minute prospava. Jel to ok? Jel to dovoljno za kvalitetno dojenje? Napominjem da mi je poslije podoja dojka skroz opuštena i meka.

3. Zašto moja beba ima tamnije smeđu stolicu?

4.Imam problem sa podrigivanjem poslije podoja, vrlo rijetko to uspijemo pa mislim da je to muči. Koji je položaj najbolji za podrigivanje i jel nužno da se beba podrigne baš svaki put poslije podoja? Naime ona se tako uspava da je nemogu potaknuti na podrigivanje.

5.I danas nam je 7. dan, a cijelu prošlu noć je tražila sisu i nikako se zasitit. Jel to bio taj skok u razvoju?

A jesam se raspištoljila, sorite. Ful mi je teško pri srcu a vaša podrška znači ogromno puno.