Pokazuje rezultate 1 do 34 od 34

Tema: vodenasti iscjedak, šta???

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno vodenasti iscjedak, šta???

Ok, nova na forumu, ali čitam redovito obzirom da već 4 tjedna mirujem radi smećkastog iscjetka u 7.tjednu trudnoće i s utrogestanom i ležanjem se nadam najboljemu. možda je netko i spomenuo a možda i nije, ali iscjedak mi je nestao odmah i do sada se više nije pojavio (kucam u drvo, zahvaljujem Bogu), no ponekad uslijed sjedenja pojavi mi se neki vodenasti iscjedak za koji se bojim da je voda. kaj je moguće da plodna voda izlazi tako rano i da li može biti neštro drugo a ne to? naime, ne volim doktore, strah me svega, pa pokušavam ovome zrelo pristupiti. ima li netko neka saznanja o tome, sve što sam našla na forumu o tome su podmakle trudnoće...
    jakooooo zabrinuta, :?

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

To je iscjedak koji štiti trudnicu od infekcija, uglavnom je jači ujutro (barem meni)
    Sretno

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno odg

misliš?meni nije ujutro, u stvari nema pravila, samo eto valjda sjedenje nije zdravo, kada doktor kaže mirovanje to je valjda ležanje...ali ko će ležati toliko...
    ipak hvala na pomoći

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno Re: vodenasti iscjedak, šta???

Imala sam isti problem u 8 tjednu trudnoće. Problem se javljao i u kasnijim tjednima. Imala sam i takav iscjedak i mislila sam da je plodna voda pa sam kupila u apoteci uloške koji su pokazatelji da li je to plodna voda ili iscjedak. Taj dan kad sam ga stavila baš nije bio tako da nisam uspila. Moje je bio vodenast, a u sredni malo gušći. To je trajalo tjedan dana i javljao se ujutro. Imala sam i pravo krvarenje.
    Kroz trudnoću sam prošla sve vrste iscjedaka i potrošila more dnevnih uložaka tako da sad kad sam rodila neobično mi je da ih više nemam.
    Sve je dobro završilo i bebica je tu. Užasno sam se osjećala i bojala otić u WC. Pitaj doktora i nemoj se brinit puno nas je to imalo.
    Sretno.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

hvala spitska mama, i ja trošim tone dnevnih uložaka, što radi utrogestana a što radi tog iscjedka, jedva čekam pregled...

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

I ja stalno imam takav iscjedak i mislim da je normalan. Ujutro mi baš iscuri, a u toku dana ga ima malo. Pojača se ako ležim pa se dignem, onda opet malo curne.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Meni je doktor bas sada na kontroli rekao da je pojacani iscjedak normalan, sve dok nema neugodan miris ili neku neuobicajenu boju.. I ja opterecena sa tim curenjem plodne vode, pogotovu sada kada u vrucine, pa sam nonstop mokra... Stalno trcim da provjerim o cemu se radi.. Moram priznat da se meni nakon geonistina koji sam uzimala dva tjedna iscjdak prilicno smanjio.. Ali ja sam ga uzimala zato sto su mi nasle neke bestijice..

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

dzani gdje si našla geonistin? ja ga nigdje ne mogu nać.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Garfy, u ljekarni u mesnickoj, u zagrebu.. Na zalost, ti si u splitu, imas nekoga da ti to moze poslati? Pogledaj po splitu po drzavnim ljekarnama, cula sam da se kod njih moze naci prije nego u privatnim (mada sam ja nasla u privatnoj)

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Imam prijateljicu u zg. Ona nije nigdje mogla naći. Znaš li možda broj tel te ljekarne pa da ih pitam da je ne tlačim ko možda nemaju (i ona je trudna).
    U Splitu sam sve obišla, pokušat ću ponovo.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Garfy, budem provjerila za broj pa ti saljem pp..

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Garfy, MM je svratio u tu ljekarnu, na zalost nemaju ni oni vise.. Provjeravali su m kod svojih dobavljaca ali nista.. A i ja sam htjela sebi uzeti dvije kutije rezerve.. Sada pokusavam preko prijatelja u Sarajevu saznati da li slucajno ima tamo, ali vec su mi nagovijestili da ih u vecini ljekarni vec duze nema... Zao mi je..

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Meni su rekli da ga neće biti do 12.-og mjeseca, a onda nam više neće ni trebati. Ako ga uspiješ negdje nabavit javi na pp. Ja sam tražila i u Zadru nema ga nigdje.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Garfy, ok, ako slucajno nadjem, mogu ti rezervirati dvije kutije, pa cu ti javti na pp.. Mada su nam sanse slabe

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj dzani_sa prvotno napisa
    Garfy, ok, ako slucajno nadjem, mogu ti rezervirati dvije kutije, pa cu ti javti na pp.. Mada su nam sanse slabe
    Hvala ti. Ja ću isto napravit za tebe ako ga negdje nađem.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

sutra će nam biti punih 37 tjedana i već nekih tjedan-dva imam taj vodenasti iscjedak. baš onako curka pomalo. svako malo osjetim kako iscuri nešto. onako je prozirno-bjelkaste boje bez mirisa i vodenast (nije ni ljepljiv ni slinav) oprostite na opisu. dali je to normalno??

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Po onome što si napisala, meni se čini normalno. U trećem tromjesečju se i pojavljuje taj iscjedak, koji štiti mamu i bebu i od infekcija.
    I ja ga imam već tjednima (točno tako kako i ti opisuješ) i uopće ne brinem.

Tatsha avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

i ja ga imam taman od početka 3. tromjesečja, rijedak je i kad se osuši boje je mokraća

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj Tatsha prvotno napisa
    i ja ga imam taman od početka 3. tromjesečja, rijedak je i kad se osuši boje je mokraća
    Ista stvar i kod mene...normalno je radi napliv vishe krvi zbog estrogena,tako sam procitala

ANA K avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

meni je doktorica na zadnjem pregledu dala canesten vaginalete zbog tog iscjedka,iako smatram da mi uopće ne trebaju pošto sam gotovo sigurna da se ne radi o nikakvoj infekciji jer nemam nikakvih simptoma.

Tatsha avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

ma i meni je dala geonistin, iako je u brisu bilo samo kandide, a sad pijem lactogyn, i da, je manji iscjedak, al ga nisam smatrala opasnim

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ja imam drugi problem pa ako je netko imao nešto slično neka me malo smiri:
    meni iscjedak nije vodnekast nego nekako ljepljiv. :? ko sluz neka, nije proziran nije bijel nego nekako kao blijedo, blijedo žut. najviše me podsjeća na ovulacijsku sluz :?
    ne smrdi.
    tribam li se zabrinjavat i trčat doktoru ili je to normalno?
    ne sjećam se toga iscjetka iz prve trudnoće.
    sad sam u 6. tjednu trudnoće.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ne trebaš se zabrinjavati Ja imam iscjedak od početka trudnoće, sad sam u 30. tjednu i sve mi je ok, nisam trebala koristiti nikakve vaginalete, moja Dr., a i drugi Dr. kod kojeg sam bila, kažu da je to normalan fiziološki iscjedak prisutan u trudnoći. Alarmantno je jedino ako te počne svrbiti ili peckati.

Bipsić avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Loryblue prvotno napisa
    meni iscjedak nije vodnekast nego nekako ljepljiv. :? ko sluz neka, nije proziran nije bijel nego nekako kao blijedo, blijedo žut. najviše me podsjeća na ovulacijsku sluz :?
    ne smrdi.
    nemam ti nikaj pametno za napisati, samo sam se iznenadila da si trudna!!! :D :D :D
    čestitam ti draga!!!

Diami avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Loryblue, tako je i meni skoro cijelu trudnoću, samo sad pred kraj nešto obilnije. Dr. mi je htjela dati rojazol vaginalete, ali sam već od prve dobila neugodnu reakciju (peckanje). Samoinicijativno sam onda koristila acidosalus vaginalete (dobre bakterije, kao probiotik u obliku vaginaleta). Nije se mijenjao iscjedak. Mene moja nije slala na briseve, a ti ako si zabrinuta - traži da ti napravi briseve pa ćeš biti mirna i znati sigurno na ćemu si.

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

tnx cure

evo danas niti jednom nisam na wc papiru ugledala tu izdajničku sluz. ako je to normalno i pošto mene ne svrbi neću pohodit doktore.
    jedino moram napravit urinokulturu jer imam (doduše malu) koncentraciju bakterija. kaže ginić ništra zabrinjavajuće, ali zlu ne tribalo neka piškam ta 3 dana za kulturu.
    pregled kod nejga mi je 29 pa ću mu spomenit tu sluz. neka on odmah pogleda i ispita o čemu se radi. iako mi je bris gledao na prvom pregledu i sve je bilo ok.

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

eto i mene 7.tj i iscjedak kao ovulacijska sluz, malo sam :?

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ne smrdi.
    Mislim da je to sunčani iscjedak.
    Potpuno je normalna pojava i ne treba nikakva terapija za njega.
    Čest je u početku trudnoće i jedan je od prvih znakova trudnoće.
    Pročitaj na PDF-u PRIJE ZAČEĆA topic "prvi znakovi trudnoće", uvijek pliva na vrhu...

Superman avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

13 tjedana trudnoće: sad kad sam stala s Utrogestanom, pomalo izlazi na vidjelo pravo stanje stvari s iscjetkom....nema neki neugodan miris, i nije osobito neugodan, jedino malo pecka nakon tuširanja (iako koristim isključivo sretstvo za pranje intimnih područja). Neke je prljavo bijele boje, a kad se osuši na dnevnom ulošku postaje intenzivno žut.
    Cure, kakva su vaša iskustva? Jeli moguće ocijeniti da je ipak u pitanju nekakva upalica? :?

Točka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Superman prvotno napisa
    13 tjedana trudnoće: sad kad sam stala s Utrogestanom, pomalo izlazi na vidjelo pravo stanje stvari s iscjetkom....nema neki neugodan miris, i nije osobito neugodan, jedino malo pecka nakon tuširanja (iako koristim isključivo sretstvo za pranje intimnih područja). Neke je prljavo bijele boje, a kad se osuši na dnevnom ulošku postaje intenzivno žut.
    Cure, kakva su vaša iskustva? Jeli moguće ocijeniti da je ipak u pitanju nekakva upalica? :?
    Ako pecka nakon tuširanja rađe otiđi provjeriti to, nebi smjelo peći.
    Kaj se tiće boje, to je sasvim OK.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ne smrdi.
    PRVO, ČESTITAM!!!
    Drugo, i meni je takav, dr me poslala na sve moguće briseve, sve sterilno, kaže ona, to je normalno.

Diami avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Možda ti ne paše to sredstvo koje koristiš - ako prije i nisi imala problema, sad se promijenila možda osjetljivost kože i sluznice, pa ti je sve možda osjetljivije. Probaj bez toga ili promijeniti, pa vidi. Ako i dalje pecka, možeš kod dr. dati provjeriti putem brisa da se nije kaj zavuklo.

Superman avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Hvala, cure!
    Radila sam u 8. tt kompletan OC - sve je OK. Možda sam pokupila kakvu gljivicu? :/ Ah, ništa, morat ću ipak prijaviti iscjedak svom docu., pa ćemo vidjeti...

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj Točka prvotno napisa
    Citiraj Superman prvotno napisa
    Ako pecka nakon tuširanja rađe otiđi provjeriti to, nebi smjelo peći.
    Kaj se tiće boje, to je sasvim OK.
    Potpisujem, i dodajem da bi sada trebalo intimne delove prati isključivo vodom.
    Bilo kakvo sredstvo za pranje. pa makar i "najpouzdanije za vaše inimne delove" može prouzrokovati iritaciju, peckanje itd.
    Dakle, samo voda, i biće sve ok.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •