Ako je tvoj brat ok, i sve ovo gore napisano odgovara istini, onda je ova zena manipulatorica, nesigurna, nezrela osoba koja se ponasa kao da je dijete stvar a ne osoba. Jako zalosno...
Ja sam bila u istoj situaciji (gdje sam bila na mjestu te bratove zene) i godinu dana radi postojanja mene nije smio vidjeti djecu. Ona je manipulirala jer njegovo ime nije bilo na papirima...Osjecaj je grozan. Osim sto je postojanje druge zene u njegovom zivotu bilo neprihvatljivo i zeljela je da samo on cuva djecu, njezin razlog je bio jos originalniji: ne zeli da joj neka bijelkinja dira djecu... :shock: Zapravo je sve ostalo bilo potpuno isto, i dokazivanje ocinstva, sve...Dokazivanje se desilo nakon 3 i pol, odnosno 5 godina zivota djece, i taj je postupak pokrenula ona nakon sto smo mi pokrenuli postupak interveniranja suda za vidjanje djece. Tada je objavila da on vjerovatno i nije otac te djece :shock:
Tek nakon godinu dana sve je bilo rijeseno i tada smo ih dobili svaki drugi vikend...

E sad, druga je stvar kakav je on roditelj, srecom pa se o tome ne raspravlja na ovoj temi