-
Kutija za nakit
Muku mucim sa nakitom, bilo bizuterijom, bilo sa zlatom. Imam toga dosta i stalno se povlaci po malim kutijicama, pa po kosaricama i sl. Gdje i na koji nacin vi drzite nakit (ako imate iste probleme kao i ja) i ima li tko kakvu zgodnu ideju?
-
imam tonu nakita i držim ih u svakakvim kutijicama, od onih lijepih darovnih šarenih preko plišanih koje su baš i rađene za to, pa onda imam i one malene ormariće za dječje sobe za stol s ladičicama, pa metalnih u kakvima se prodaju bomboni u dutyju, sve do slatke kutijice za alat sa sto pregrada što je super za prestenje.
-
-
-
to je zgodno, samo nemam mjesta u stanu a i pada prasina na to pa se cesce mora cistiti a ja ga isto ne nosim previse pa je bolje da mi je u kutijama
. Vidra di si ti kupila tu kutijicu za alat?
-
Ja ga držim u drvenoj kutiji, koja je inače od dalekozora, ali mi je taman prave veličine, a i sviđa mi se drvo. Jedino moram osmisliti kako da ju malo ukrasim, i prekrijem natpis koji je gore na poklopcu.
-
kutiju za lata sam kupila u bricostoru, a ima neloših i u peveca, svugdje di se prodaju alati i muške stvari. jednom je čak u neckermanna bila jedna pink u katalogu s puno pretinaca. to ti u dućanima bude često i među vidama i brokvama jer majstori te kutijice s pretincima kupuju za takve gubljive sitnice.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma