Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Kutija za nakit

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno Kutija za nakit

Muku mucim sa nakitom, bilo bizuterijom, bilo sa zlatom. Imam toga dosta i stalno se povlaci po malim kutijicama, pa po kosaricama i sl. Gdje i na koji nacin vi drzite nakit (ako imate iste probleme kao i ja) i ima li tko kakvu zgodnu ideju?

vidra avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

imam tonu nakita i držim ih u svakakvim kutijicama, od onih lijepih darovnih šarenih preko plišanih koje su baš i rađene za to, pa onda imam i one malene ormariće za dječje sobe za stol s ladičicama, pa metalnih u kakvima se prodaju bomboni u dutyju, sve do slatke kutijice za alat sa sto pregrada što je super za prestenje.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

kupim u domi

http://www.doma.hr/

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

volim kupiti nakit ali ga bas i ne nosim , ali mi je zgodno kako moja sestra drzi ogrlice i narukvice. kupila je onu plocu s plutom, i kao u ducanima svaku ogrlicu posebno objesi, tako da ih sve lijepo vidi a lako su dostupne.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

to je zgodno, samo nemam mjesta u stanu a i pada prasina na to pa se cesce mora cistiti a ja ga isto ne nosim previse pa je bolje da mi je u kutijama . Vidra di si ti kupila tu kutijicu za alat?

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ja ga držim u drvenoj kutiji, koja je inače od dalekozora, ali mi je taman prave veličine, a i sviđa mi se drvo. Jedino moram osmisliti kako da ju malo ukrasim, i prekrijem natpis koji je gore na poklopcu.

vidra avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

kutiju za lata sam kupila u bricostoru, a ima neloših i u peveca, svugdje di se prodaju alati i muške stvari. jednom je čak u neckermanna bila jedna pink u katalogu s puno pretinaca. to ti u dućanima bude često i među vidama i brokvama jer majstori te kutijice s pretincima kupuju za takve gubljive sitnice.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •