Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: Kolica za blizance

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Kolica za blizance

Oboje mi se klinaca obožavaju voziti u kolicima ali je to izvodivo samo kada idem sa MM u šetnju. Čim sam sama Riana izvisi pa mora hodati ili se vozi na Svenovim kolicima, ali opet stoji. Svena vozim u PP pliko a Rianu u onim laganim kišobran kolicima Bubu iz TL.
    Ima li igdje za kupiti takvih laganih kišobranki za blizance (a da ne koštaju gomilu love) ili postoji neka spojnica kojom se mogu spojiti dvoja kolica u jedna .

Datum pristupanja
    May 2007

Početno Re: Kolica za blizance

Citiraj Vlatka prvotno napisa
    Oboje mi se klinaca obožavaju voziti u kolicima ali je to izvodivo samo kada idem sa MM u šetnju. Čim sam sama Riana izvisi pa mora hodati ili se vozi na Svenovim kolicima, ali opet stoji. Svena vozim u PP pliko a Rianu u onim laganim kišobran kolicima Bubu iz TL.
    Ima li igdje za kupiti takvih laganih kišobranki za blizance (a da ne koštaju gomilu love) ili postoji neka spojnica kojom se mogu spojiti dvoja kolica u jedna .
    Čini mi se da sam kišobran kolica za blizance vidjela u TL.
    A ako želiš jeftina blizanačka kolica pogledaj u Baby Boom- u . To je second hand shop, ali su im sve stvari super očuvane i jeftine.
    A što se spojke za kolica tiče moja prijateljica ih je kupila (oko 100 kn), ali joj nisu odgovarala. Valjda ne odgovaraju na sva kolica nego samo na pojedina.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •