Citiraj Christine prvotno napisa Vidi poruku
Bili smo jucer u Zumberku - Divlje vode. Meni osobno sve vec godinama izgleda kao da samo sto nije zavrseno. Bebek se odusevio drvenim krokodilom i autima, bilo je puno malih vijetnamskih prascica i nekoliko krmača, poniji, patke i tako - nije lose. Bebek nije skidao osmjeh s lica.
Na neki nacin pozivaju mlade obitelji, ali s druge strane nemas gdje presvuc dijete. Jucer je bilo 14 stupnjeva vani. Mi smo se u autu presvlacili na zadnjem sjedalu, sto uz postojecu sjedalicu nije bas raskosno ni prakticno. Isto tako nema nijedan menu koji bi ponudio djetetu (ne bi bilo kome ponudio). Staro ulje od przenja smrdi po cijelom terenu. Hrana iskljucivo przena, odnosno s uzeglog rostilja. Uzeli smo jedne cevape i police nas troje i danas osjecam da sam to jela. Bebi (1god) sam dala da proba pa smo se prebacili na gotovu kašicu koju uvijek imam za nuzdu.

Poslije sam skuzila da je to eko selo i da ima vise restorana. Je l ima netko neki restoran tamo za preporuciti koji ima pristojnu hranu i po mogucnosti prematalicu na toplom?
Brat i šogorica su nedavno bili u Divljim vodama s 15-mjesečnim djetetom, dovezli su se do tamo i na kraju pobrali natrag u Samobor. Sve skupa im je izgledalo zapušteno, bezvezno, čovjek na ulazu neljubazan, radio im je probleme zbog kolica...
Ja sam se još davno, kad je moje dijete bilo 2-3 godine,raspitivala o Divljim vodama, pa sam baš na ovom forumu dobila anti-preporuke. U međuvremenu smo se više puta provezli kraj tog prostora, nikad nismo dobili želju zaustaviti se i zadržati bar nakratko