Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Bolovanje u ranoj trudnoći

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno Bolovanje u ranoj trudnoći

Dr mi savjetuje da odem na bolovanje (trudnoća nakon IVFa od 4 i pol tj), barem dok se ne vidi da je sve ok (dok prokuca srčeko), ili do kraja 12.tj (jer sam u tom periodu izgubila prošlu trudnoću).

Moram li odmah na komplikacije, i jel mi to nosi odmah naknadu od 4250kn? Mogu li se komplikacije u trudnoći prekidati, pa opet kasnije eventualno otvarati?

Kako sam si ja zamislila... Najidealnije bi mi bilo biti sada cca 3 tjedna bolovanju, pa krenuti raditi. Ako mi ne bude dobro (mučnine i sl) ostanem doma 2-3 dana i radim dalje.. Tamo negdi do kraja godine. A onda iskoristim godišnji, otvorim komplikacije + oni dani pred porod..
    Jel to SF?!

Ana29 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Možeš tako, zašto ne, samo ti dr. napiše šifru bolovanja (povraćanje,...prijeteći spontani i sl.)

Sretno!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

samo pazi na staz! ako imas manje od 1 godine neprekidnog staza i puno radno vrijeme tada ce ti naknada iznositi 800 kuna (to je moj slucaj-samo sto imam pola radnog vremena pa mi pripada pola od tih 800 kuna-dakle- 400 kuna i tako vec 7 mjeseci )
    ako imas vise staza tada ce ti uzeti prosjek zadnjih 6 placa, ali golih placa-bez prijevoza i dodataka za uvjete isl.- i to ce ti biti naknada, i to ce biti izn os naknade
    nadam se da sam pomogla, ali se svejedno priupitaj u hzzo-u! ponekad se vise isplati otici na *obicno* bolovanje-ovisi od slucaja do slucaja

vidra avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

sanjo74 na ovo sam ti već odgovorila svojim primjerom na zimskima

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ponekad se vise isplati otici na *obicno* bolovanje-ovisi od slucaja do slucaja
    Svrhu i šifru bolovanja određuje isključivo liječnik, to nije nešto s čim se kalkulira.

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

A da li je moguće otvoriti komplikacije na mjesec dana, pa ako sve bude u redu ponovo se vratiti raditi? Pa nove komplikacije otvarati kad se ukaže potreba?

vidra avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

mislim da da, komplikacije i jesu jer nisu u planu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •