Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: vaginalni hemangiom

mostar

Početno vaginalni hemangiom

molila bih sve mame koje imaju iskustva sa ovim da mi napisete sta i kako...moja kcerka, koja ima skoro 2 mj, izgleda da ima kapilarni hemangion u unutrasnjsti vagine (nepada i na pamet kako se zove).dok ssam je jucer presvlacila uocila sam kao crvenu israslinu "mesa" koja malo viri. danas kod ppedijatra kaze da idemo kod dermatologa ali kao da se nista ne brinem. A KAKO DA SE NEBRINEM????

titimita avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Znam da se brines, ali hemangiom stvarno nije nista opasno. To ti je ko nekakva dobrocudna tvorba, obicno prodje sama do godine-dvije starosti, ako raste onda se ukloni laserom. Hm, to je kod ovih uobicajenih, nisam sigurna sto je s vaginalnim, ali sigurno nije opasno! Uzivaj u bebici

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Moja cura je imala hemangiom na koljenu i bio je dosta izbočen, pa su nam doktori preporučili da ga uklonimo da ga nebi prilikom puzanja otkinula. Prije dva mjeseca smo ga išli ukloniti laserom i sad je sve super! Najbolje je otići kod stručnjaka i čuti njihovo mišljenje! A ako je potrebno uklanjanje, nemaš se čega bojati, jer to je rutinski zahvat!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •