Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: (kršitelj koda)

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno (kršitelj koda)

već dugo brundam protiv ove umotvorine, čija da je i svojedobno sam je dobro izogovarala baš negdje ovdje.
    toliko apsurda na jednom mjesto, toliko gluposti...i da stvar bude najvažnija (čitaj:najžalosnija) za tolike žene se "prime" ti savjeti...

da se razumijemo, ja nemam ništa protiv milupinih proizvoda. dapače, podosta ih i koristimo jer kao vjerujemo"švabi"..
    ali ako je to praksa i u njemačkoj, gorko sam razočarana...

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ekipa za monitoring, jako ste lijepo srocili tekst.

Tami25 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ekipa za monitoring, jako ste lijepo srocili tekst.
    Slazem se.

Mi, silom prilike, koristimo Milupina mlijeka a i druge proizvode (kašice, pahuljice i sl.) ali ovo me jako, jako ražalostilo.

Pod hitno treba ukinuti tu knjižicu, tko je uopće mogao tako nešto odobriti?

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Mi ni koristimo ništa Milupino, pa ni knjižicu

snoopygirl avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

mi koristimo 7korn. za knjižicu

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Nisam čitala knjižicu, al ovi citati su mi stvarno digli tlak! Trebalo bi kaznu naplatiti svima koji ju dijele.

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ja kad sam pročitala tekst na portalu jednostavno nisam mola vjerovati da su sve to napisali pa mislim stvarno svaka im čast. Niže od ovoga se nisu mogli spustiti.

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Zaista sam se iznenadila kao su savjeti otvoreno protiv dojenja, pogotovo kod vas koji imate zakon koji reguliše takve stvari. Onda sam se zapitala, kako to da kod nas u BiH u opće nema takvih knjižica (barem ja nisam naišla na išta slično kad sam rodila 2005.) a kod nas niti ima zakona o tome, niti bi se on poštovao i da ga ima. Onda me je odgovor puknuo u glavu: ovdje takve reklamne kampanje nisu potrebne jer kod nas, po statistici, svaka treća majka doji samo do 3. mjeseca. Znači adaptirano ide ko mlijeko . I ako je Opća bolnica "Dr. Abdulah Nakaš" priznata kao Baby Friendly, u našim porodilištima je 24-satni rooming in stalna praksa, i ako se svuda "promovira" dojenje i navodno bebe ne dohranjuju dok su onih par sati odvojene od majke nakon poroda, kad dođe do konkretnog trenutka zapravo nema nikakve podrške. Savjeti su suhoparni, niko ti se zaista ne posvećuje i očekuje se od tebe da to znaš kao što beba zna sisati. I ja sam na žalost ona "treća" majka, i kad sam naišla na probleme, podrška moje najbliže okoline nije izostala, ali niko nije baš bio iskusan u rješavanju, a patronažna je došla i samo govorila divno-krasno, kad sam je upitala za dojenje, ona je samo pogledala moje grudi i kazala super-nema problema . Beba je puno izgubila na težini, moje su bradavice bile kraste pa mlijeko nije moglo izlaziti, mastitisi jedan za drugim i ja sam se nakon trećeg mjeseca slomila. I sad kad gledam sa odmakom od 2,5 godine, jasno mi je je da je moglo sasvim drugačije, a žao mi je što ja nisam bila spremna na probleme, i malo više boravila ovdje pa bih znala da ću tu naći rješenja. Ja sam takođe mislila da je to samo od sebe jer moja je majka dojila bez problema, a i moja jetrva malo prije mene, i kakva je to sad neka posebna pamet. U glavnom, hvala vam što postojite, vaša je misija uzvišena, a ja jedva čekam, ako Bog da, svoj popravni.

suncokret avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ta knjižica da nije sramotna bila bi smiješna.
    Nadam se da će ju povući sa tržišta.

Početno

baš me razljutila knjižica, već vidim mame koje gutaju takve gluposti, među kojima i moja šogorica liječnica 3x

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Za knjižicu jedan veliki
    Ovo nije trbalo milupi.
    ja sam za bojkot

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •