-
Evo i moje iskustvo:
Stigla sam oko 11,smjestili su me u sobu,presvukla sam se u spavaćicu i čekala.To mi je bilo najgore .Doktorica je stigla oko 12:30 (imala je neku operaciju).Otišla sam u sobu za pripremu.Tu su mi sredili gospođicu ,prebrisali nekom tečnošću-ne znam kakvom-vjerovatno nešto za dezinfekciju.Onda mi je stavila cijev kroz koju će se puštati kontrasna tečnost.E to je bolilo ....Sila je nekih instumenata dole u meni,mislim-popucaću.Dovlače krevet i moram preći na njega.Uspijem nekako polako,pazeći da sve ono ne poispada iz mene.Pokušavam se opustiti i stvarno manje boli.Kroz čitavu bolnicu vuku me na rentgen-to mi je bilo smiješno-mogu misliti kako sam izgledala onako unezvijerena .Stižemo na rentgen,opet polako i pažljivo prelazim na drugi sto.I počinje puštanje kontrasne tečnosti!Booooooooli ....Očekivala sam tupu bol,ali bol je bila reska,oštra.>Okreni se desni bok<kažu,nekako se okrenem,ponovo boooooli...>Okreni se na lijevi bok<kažu,okrenem se i ponovo boooooli.....I gotovo!Možda je trajalo 2 minutice.Bol je postepeno popuštala kako je kontrasna tečnost izlazila.Posle me je bolilo kao 1 dan menstruacije.Ležala sam 1 sat,stigao mi je M,sačekali smo nalaze i kući!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma