Pokazuje rezultate 1 do 46 od 46

Tema: Dohrana - neplanirani zalogaji naših mališana

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno Dohrana - neplanirani zalogaji naših mališana

Otvaram ovu temu potaknuta nedavnim događajem kada sam našla svog desetomjesečnog sinčića kako uživa svim svojim bićem u kolaču od prhkog tijesta sa filom od oraha, posutog vanilin šećerom.
    Imali smo obiteljski skup, djeca i bebe su uživali na dekici na travi i vidim ja moj mališan se umirio i više se ne čuje. Pogledam, a on tamo zaprašen šećerom po cijelom licu, jede, uživa i sve maše glavom i mljacka od zadovoljstva
    Nećakinja je ostavila taj kolač na podu, on ga pronašao i eto jada.

Je li se vama ikada takvo što dogodilo, kolač, batak, pizza ili nešto slično prije vremena predviđenog za to?

Namjerno ne spominjem kartone, lišće, zemlju... to je, ono, standard dohrane

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

A jooooj, super, kako se samo počastio mališa. Nama tek slijede druženja sa klincima kad će i phiphyca biti na podu s ostalom djecom. Ali da, karton, kamenje ...

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Više puta, moj je sa devet mjeseci oteo bratu sladoled i dobar komad slistio. Tolika volja, sjedio mi je u krilu i starijem koji je u prolazu bio iščupao kornet i i natrpao u usta. Jedva smo mu oteli taj kornet, uralo je pola sata nakon toga.
    A ono coktanje, ti zvukovi užitka koje je on u tih par sekundi proizveo nikada neću zaboraviti.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

haha, uzalud se mi trudimo da ih obranimo od "slatkog grijeha", moj još nije uspio to ali se najeo zemlje

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

malac se zasladio...preslatki je...
    ah to je uvijek moguće i mislim da se ne treba previše oko tog uzrujavati..jedino pripaziti na eventualne alergijske rekacije

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

moja je to uradila sa nešto više od godinu dana
    pošto je imala neke alergije strogo smo pazili
    kako i kada se ona dokopala te kobasice ja ne znam
    bila je to, ne znam kako se zove ta vrsta, onako uža a tvrda, malo ljuta
    pogledam ja a moje dete sa izrazom blaženstva cucla kobasicu

i dan danas obožava kobasice, pre će me pitati za to nego za čokoladu

a dohranu je započela zelenom kartonskom etiketom od čarapa

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj *mamica* prvotno napisa Vidi poruku
    Otvaram ovu temu potaknuta nedavnim događajem kada sam našla svog desetomjesečnog sinčića kako uživa svim svojim bićem u kolaču od prhkog tijesta sa filom od oraha, posutog vanilin šećerom.
    Imali smo obiteljski skup, djeca i bebe su uživali na dekici na travi i vidim ja moj mališan se umirio i više se ne čuje. Pogledam, a on tamo zaprašen šećerom po cijelom licu, jede, uživa i sve maše glavom i mljacka od zadovoljstva
    Nećakinja je ostavila taj kolač na podu, on ga pronašao i eto jada.

Je li se vama ikada takvo što dogodilo, kolač, batak, pizza ili nešto slično prije vremena predviđenog za to?

Namjerno ne spominjem kartone, lišće, zemlju... to je, ono, standard dohrane
    Gore od toga - višnjevac! Sva sreća da je u čaši ostalo tek nekoliko kapi... Jest da je dijete imalo oko 3 godine, nije baš bio tak mali, ali svejedno...
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 29.05.2014. at 10:49

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

je tak se i meni desilo kad sam svog od skoro 2 i pol ostavila u vrtiću, i došla pedagoginja ( samo na 5-minutnoj zamjeni dok je teta ošla u wc)i djeli klincima kekse pored zdjele pune šljiva, i naravno ona ništ ne zna i da i mom klincu, imal je sreću kaj je samo to držal u ruci jel su mu već plikovi izašli, tak da se nije s time za igrati napose stvari koje mogu izazvati alergije. posle smo svi bili na razgovoru, ali moje najveće pitanje je bilo zašto deci nije dala voće ako su već gladni.

moram li priznati da meni to uopće nije smješno.

susmiga avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

moja se sa deset mjeseci zasladila sa pomfrijem u mcdonaldsu. 13-godišnji bratić ju je nahranio dok sam bila u wc-u. i da, imala je taj univerzalni blaženi izraz lica. a on se čudi: pa šta ne smije to jesti? ma smije, mogao si joj i hamburger ponuditi

In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Nas srednji se sa priblizno 10 mj docepao kutije domacice, nasla sam ga nasred sobe, blazenog pogleda i cijelog cokoladnog. Imam i fotku da mu pokazem jednog dana...a on je trpao u usta svasta, pa i svoja govanca (stavljala sam ga na tutu jer je tesko kako i jednom sam izasla iz sobe, vratim se i on trpa u usta govanca...bljuv)

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj In love prvotno napisa Vidi poruku
    Nas srednji se sa priblizno 10 mj docepao kutije domacice, nasla sam ga nasred sobe, blazenog pogleda i cijelog cokoladnog. Imam i fotku da mu pokazem jednog dana...a on je trpao u usta svasta, pa i svoja govanca (stavljala sam ga na tutu jer je tesko kako i jednom sam izasla iz sobe, vratim se i on trpa u usta govanca...bljuv)
    Ima nas još s takvim iskustvima... Moj stariji - u isto takvoj dobi (10 mjeseci do godinu dana - ne znam) je sjedio na kahlici. Ja se maknula na 3 sekunde, a on gurnuo prst u kakicu, pa u usta! Katastrofa!!! Oprala ja njega, presvukla, pa kažem mužu "smrdi mu iz usta po kakici", a mm kaže - "Ma neeee...", a onda zacas - "Joj DA, stvarno!" Uffff... Ali što je - tu je. Taj je danas 14-godišnji čistunac.

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Peterlin a ja se sikiran oko malo nutelle

saf avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

MM je jučer rezao neku kobasicu i pršut za gablec, a kako on to voli raditi i istovremeno gledati u tv, a ruku na srce muški i multitasking
    tako mu je komadić pao na pod. Naravno da ja to nisam vidjela sve dok se malac nije umirio i ja ga zazovem a on se okrene sa smješkom i počne puzat prema meni i žvače li ga žvače kao hubba bubbu dok je još puna soka.
    Krenuli smo se hrvat, ja mu hoću to izvaditi iz usta on ne da i ja ga poškakljam, on otvori usta i iščupam taaaadaaa..... onaj masni tvrdi dio kobase koji se ne da sažvakati
    Inače sve mrvice sa poda su jestive bile hrana ili ne on će ih pojesti

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Super su malci!

Ja sam prije tri-četiri tjedna, ujutro, neispavana i ne baš pri sebi, malome davala njegovu smiksanu kašicu i istovremeno dok on proguta jela jogurt. Tek kad sam vidjela kako je živnuo i počeo mljackati skužila sam da sam mu u jednom momentu prestala davati iz njegove žličice i zdjelice, i da mu svojom žlicom dajem jogurt. Nije reagirao pa mu mislim možda ranije uvesti jogurt.

Mene su s godinu dana ostavili na livadi na selu, našli su me da jedem sasušena kravlja govanca

Kloto avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Ja svojoj kćeri svaki dan u peleni nalazim zanimljive stvari - komadiće folije, papiriće i slično.

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

kad sam si ovo proičitala izgleda da smo mi tek na početku zanimljivog puta sa misteriozno nestalom polovicom papirnatog ručnika

saf avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ooooooo ima nešto čarobno u celulozi
    Moj voli pap.ručnike,salvete,etikete............iako su mu u vrhu nejestivih delicija deke i kosa!!!!!!

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Osim kamenja, muha, opušaka, zemlje... tu su:

Kikići, čokolada, sladoled, salama, pivo, limunada, vino, kruh i sigurno je bilo još štošta.

Pazila sam samo da ne bude alergijske reakcije, oko drugog se i ne uzrujavam.

Ah da, svako jutro mi nestane bar četvrtina nesice, mala je obožava. Dovoljno da odem na sekundu u drugu sobu i već znam da ću na povratku naći malu na stolu s blaženim izrazom lica.
    Nadam se da joj neće naštetiti

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Mi smo, čini se, prerigorozni pa nam se još ništa takvog nije dogodilo. Nije da ona ne bi htjela jesti sve što vidi.
    Kakicu još nije probala, ali je ne puštam samu na tuti (poučena pričama s foruma).
    Najgore mi je bilo kad je pokraj kante za smeće pronašla koru mandarine. I baš to što pričate - totalno se umirila i gušta. A mene odmah jeza prošla - tko zna koliko to pesticida ima. Jasno, ovu koru ne računam pod nedopuštenu hranu, nego pod smeće. Skupa sa svime ostalim što bi moje dijete rado skupljalo s poda i jelo.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Moje se jos ne snalaze same nego ih sndadju dqrugi, od bake su dobile komadic i napolitanje, i krafne i slanca, pecenog slanog mesa, malnd pecenog bjejjanka

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

I da, buco koji odbija vecinu hrane, s uzitkom je cuclala taj komadic napolitanke

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ovo je sve još dobro i normalno, ali bolje da se ne prisjetim što smo moj bratić i ja imali kao neplanirane zalogaje u ranoj dobi (po pričama roditelja, a postojali su bome i materijalni dokazi):
    - ja sam oglodala ogradu kinderbeta (bijelo lakirano drvo) kao da sam dabar, kad su mi počeli rasti zubi... Kladila bih se da se i dan danas mogu prisjetiti tog okusa (imala sam taj krevet do četvrte godine)
    - pojela sam tatine cigarete (Niška Morava bez filtera - i to se sjećam kako je izgledala kutija)
    - moj bratić je volio komadiće žbuke, ilovaču, kamenčiće, a sjećam se da je jednom bila u pitanju i mala kišna glista

Ni kasnije nismo bili bolji kad smo bili malo veći - u vrtiću smo digli nekakvu ciglu uz ogradu, a ispod nje su bile bijele mladice trave -fine, slatke... Jednom smo našli U ZEMLJI staru tubu paste za zube "Kalodont-jagoda" i otišli u kupaonicu prati zube s tim! Auuuu, kad nas je teta ulovila.... perje je letjelo.

Zapravo, za jako puno neobičnih stvari znam kakvog su okusa, a da nemam pojma kako je to došlo u moju "banku podataka" (benzin za upaljače, krema za cipele, krema za brijanje, razne bojice, olovke koje sam grickala do.... bolje da se ne prisjećam) tak da mora da sam kao dijete imala vrlo izraženu oralnu fazu.

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Peterlin

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

kod nas se nije moglo desiti da starija kći malome nešto uvali; slušajući moje razgovore na SOS telefonu, naučila je o dohrani gotovo jednako koliko ja znam
    pa je bila gora čuvarica od nas

tako da nam se nije desilo
    a djecu nismo ostavljali nikome za koga smo imalo mogli posumnjati da bi nešto uvalio
    uostalom, do godine dana se nismo razdvojili ni na minuticu

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Mom junioru je starija svasta dala da proba, uglavnom slatko ali srecom ni on nije ni na sto alergican.
    Ove nejestive stvari ni jedan ni drugi nisu jeli, samo hranu. U svakom slucaju da biram hoce li mi 9-mjesecna beba liz sladoleda ili komad toaletpapira uvijek biram sladoled. Znaju oni od rano kaj je fino

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Moja najmanja voli kavu, jednom mi je ispila skoro punu šalicu nesice.

Hm...da jednom...

Ko luda za kavom!

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Moja najmanja voli kavu, jednom mi je ispila skoro punu šalicu nesice.

Hm...da jednom...

Ko luda za kavom!
    I moj mlađi je volio kavu i uvijek smo je od njega morali skrivati, do 12. godine. Puno puta se pogostio našim ostacima, morala sam dobro paziti i odmah sklanjati suđe (naročito kad su bili gosti - ne možeš sve uvijek imati na oku). Nakon 12. godine smo popustili. Kava koju pije mora biti beskofeinska, ali se povremeno prošverca i sa instant cappuccinom. Najbolje je bilo kad nas je prošlog ljeta profesorica iz glazbene zvala s ljetnog kampa i pitala "da li znate da E. pije kavu..." pa se iznenadila kad smo rekli da znamo. Nisam sigurna je li to baš pametno, ali nekak mi se čini da je bolje da znam što pije i koliko (ima malu šalicu i žlicu s kojom mjeri), nego da pije duple doze iz automata u pekari poskrivećki.

Uostalom, kad se sjetim - i meni je kava uvijek bila tak fina.... baš nekako u početku puberteta.

ALi sad sam offt - nemam više ništ pametno dodati o dohrani, sve sam bisere napisala.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 02.06.2014. at 08:44

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku

Zapravo, za jako puno neobičnih stvari znam kakvog su okusa, a da nemam pojma kako je to došlo u moju "banku podataka" (krema za cipele, krema za brijanje, razne bojice, olovke koje sam grickala do.... bolje da se ne prisjećam) tak da mora da sam kao dijete imala vrlo izraženu oralnu fazu.
    joj ovako ija kad nesto vidim tocno znam kakvog je okusa. a ona boja na olovkama i bojicama kad je prvi put zagrizes, tocno zanm okus

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

A okus oštrila (šiljila)... Po željezu, slično k'o krv.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

I moj mlađi je volio kavu i uvijek smo je od njega morali skrivati, do 12. godine. Puno puta se pogostio našim ostacima, morala sam dobro paziti i odmah sklanjati suđe (naročito kad su bili gosti - ne možeš sve uvijek imati na oku). Nakon 12. godine smo popustili. Kava koju pije mora biti beskofeinska, ali se povremeno prošverca i sa instant cappuccinom. Najbolje je bilo kad nas je prošlog ljeta profesorica iz glazbene zvala s ljetnog kampa i pitala "da li znate da E. pije kavu..." pa se iznenadila kad smo rekli da znamo. Nisam sigurna je li to baš pametno, ali nekak mi se čini da je bolje da znam što pije i koliko (ima malu šalicu i žlicu s kojom mjeri), nego da pije duple doze iz automata u pekari poskrivećki.

Uostalom, kad se sjetim - i meni je kava uvijek bila tak fina.... baš nekako u početku puberteta.

ALi sad sam offt - nemam više ništ pametno dodati o dohrani, sve sam bisere napisala.
    Peterlin, bolje da pije pravu kavu, ali arabicu koja je prirodno siromašnija kofeinom i manje kisela, nego tu tretiranu beskofeinsku - ona je puna kemije.

Lidl ima svoju robnu marku arabice koja je pristupačnija cijenom od brendova (i ima razloga zašto je arabica skuplja od mješavina).

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Peterlin, bolje da pije pravu kavu, ali arabicu koja je prirodno siromašnija kofeinom i manje kisela, nego tu tretiranu beskofeinsku - ona je puna kemije.

Lidl ima svoju robnu marku arabice koja je pristupačnija cijenom od brendova (i ima razloga zašto je arabica skuplja od mješavina).
    Nabavila prošli tjedan i za nas...

Ne pije moj sin tak puno, povremeno popije za gušt - njemu je bitnije da SMIJE tu i tamo popiti kavu (status "ja sam velik i odrastao").

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

ja pojela, odnosno zubim ostrugala ono crveno, da me ubijete nemogu se sjetit kak se zove, sa šibica....mogli su me zapaliti!
    a lickanje baterija, onih kaj zapeckaju..hihihi

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    joj ovako ija kad nesto vidim tocno znam kakvog je okusa. a ona boja na olovkama i bojicama kad je prvi put zagrizes, tocno zanm okus

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Moj mlađi sin je nedavno namjerno probao mačju hranu (vrećicu) jer ga je zanimalo zašto se mačkama tak sviđa Whiskas. Još je pitao da li smije.... a ja kažem "pa probaj, samo naprijed!" Zaključak: nije slano pa baš nije fino jer je bljutavo. Ali mačak nije imao primjedbi (zapravo jest - bilo mu je premalo, he he he...)

saf avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Peterlin
    iako i ja sam znala glodat pastele i grickat one zelene HB olovke,
    a u vrtiću na proljeće smo jeli divlju djetelinu točnije one roze cvjetiće koji su prepuni finog slatkog soka

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj saf prvotno napisa Vidi poruku
    Peterlin
    iako i ja sam znala glodat pastele i grickat one zelene HB olovke,
    a u vrtiću na proljeće smo jeli divlju djetelinu točnije one roze cvjetiće koji su prepuni finog slatkog soka
    Daaaa, i ljubice su isto pune slatkog soka - ona duboka čaška sa stražnje strane! I to znam iz vrtića. Isto, iščupaš ljulj travu pa grickaš onaj mekani unutarnji dio stabljike ... mljac!

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Uz olokve, šiljila, gumice (pogotovo one mirišljave s okusom) nemojte zaboraviti okus ruževa, razniraznih sjajila za usta...
    Ja sam isto veliki ljubitelj kave, a za nju kažem "ajde bar znam da ću stvarno s kim imati piti KAVU kasnije kad malo poraste"
    Janko i Iva za sad nisu ljubitelji.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Uz olokve, šiljila, gumice (pogotovo one mirišljave s okusom) nemojte zaboraviti okus ruževa, razniraznih sjajila za usta...
    Ja sam isto veliki ljubitelj kave, a za nju kažem "ajde bar znam da ću stvarno s kim imati piti KAVU kasnije kad malo poraste"
    Janko i Iva za sad nisu ljubitelji.
    E, bravo! Kozmetika vrsta raznih...ali mene su navodno jedva odvikli toga da jedem pastu za zube (bila je neka zelena dječja, zvala se Papperino's, sa Paškom patkom koji se onda još zvao Pajo patak, imala je fini okus po žvakama).

Ali ja znam i kakav je okus sapuna ; nije mi nitko prao zube, sama sam probala, a to je i moj L. učinio dok je bio mali... samo sam našla tragove zubi na sapunu! Nije se žalio da mu nije fino. Jedino sam pazila da mi ne pojedu deterdžent, imala sam ormarić ispod sudopera pod ključem.

Eh, da - ključevi imaju fini metalni okus, kao i šiljilo. Špagica/gumica na kojoj vise ključevi isto ima fini okus. Kosa ima fini okus, ali to se samo gricka, nije fino za pojesti. KRV ima fini metalni i slani okus i karakterističan miris. Razbijeno koljeno lijepo se može očistiti jezikom, ali kad je lakat onda nema pomoći - moraš ići pod vodu jer ne možeš zalizati po pesjem...

Stalno bježim od neplanirane dohrane prema starijoj dobi, ali nema pomoći... Od stvari koje pamtim kao FUJ je kora od banane. A to su isto moja djeca probala - zagristi bananu neoguljenu...a bome i drugo voće: jednom je netko od mojih dečki (vjerojatno E, jer L. nije ljubitelj jabuka) ušao u špajzu i zagrizao SVAKU od kile jabuke, nit opreno nit oguljeno... Ufff.... I kod svekrve je bilo sličnih bisera. Ona i danas čuva zagriz zubića na kori od jabuke (osušeno).
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 02.06.2014. at 10:26

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Evo ja baš ponosno hodam po kući i razmišljam kako sam pažljiva kad mali oglodao plastičnu najljepnicu s boce jogurta. Onu šta ide skroz oko bočice ako me kužite. Progutao je komadić....može li mu šta se dogodit od toga

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Carmina406 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo ja baš ponosno hodam po kući i razmišljam kako sam pažljiva kad mali oglodao plastičnu najljepnicu s boce jogurta. Onu šta ide skroz oko bočice ako me kužite. Progutao je komadić....može li mu šta se dogodit od toga
    Naći ćeš to u peleni, he he he... Netko je već na samom početku topica to napisao, da tek iz pelene vidi što je neplanirana dohrana... Opasne su oštre stvari, ali ovo - nema veze. Ja sam uvijek jako pazila da mi ne ispadne kakav špenadl ili spajalica, a ovo mi se ne čini opasnim, iako nije loše pripaziti - nikad ne znaš oko čega se mogu zapetljati mala crijeva.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 02.06.2014. at 12:34

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Eh, a moj Janko zna i kakav je okus baterije...i legića...i voltarena...za one koji nisu ovdje tako dugo da bi to znali

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

E, bravo! Kozmetika vrsta raznih...ali mene su navodno jedva odvikli toga da jedem pastu za zube (bila je neka zelena dječja, zvala se Papperino's, sa Paškom patkom koji se onda još zvao Pajo patak, imala je fini okus po žvakama).

Ali ja znam i kakav je okus sapuna ; nije mi nitko prao zube, sama sam probala, a to je i moj L. učinio dok je bio mali... samo sam našla tragove zubi na sapunu! Nije se žalio da mu nije fino. Jedino sam pazila da mi ne pojedu deterdžent, imala sam ormarić ispod sudopera pod ključem.

Eh, da - ključevi imaju fini metalni okus, kao i šiljilo. Špagica/gumica na kojoj vise ključevi isto ima fini okus. Kosa ima fini okus, ali to se samo gricka, nije fino za pojesti. KRV ima fini metalni i slani okus i karakterističan miris. Razbijeno koljeno lijepo se može očistiti jezikom, ali kad je lakat onda nema pomoći - moraš ići pod vodu jer ne možeš zalizati po pesjem...

Stalno bježim od neplanirane dohrane prema starijoj dobi, ali nema pomoći... Od stvari koje pamtim kao FUJ je kora od banane. A to su isto moja djeca probala - zagristi bananu neoguljenu...a bome i drugo voće: jednom je netko od mojih dečki (vjerojatno E, jer L. nije ljubitelj jabuka) ušao u špajzu i zagrizao SVAKU od kile jabuke, nit opreno nit oguljeno... Ufff.... I kod svekrve je bilo sličnih bisera. Ona i danas čuva zagriz zubića na kori od jabuke (osušeno).
    Hahahaha, ali ja sam se sjetila još nečeg!! Latice raznoraznog cvijeća i poneki list

saf avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ah pasta za zube, sjećam se one sa Pajom Patkom ali je bila od jagode iako meni je naj naj bila ona sa vjevericom okus banana
    jednom sam pojela pol tube i prestala tek kad mi je jezik počeo briditi

Carmina neće mu ništa biti, moj trpa sve u usta već sam luda i etikete pogotovo one ljepljive pa ih struže sa zubima i jučer mi je odgrizao komadić spužvaste ljepljive trake koju sam nakeljila na ćošak da se ne zvekne

Izgleda da imam malog Peterlina doma

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ok, i ja sam jela pjenu za brijanje, i to sam si umislila da mi je to nekakav prijeko potreban lijek i sva važna si svakodnevno dozirala količinu i pažljivo je konzumirala

Ali naglasila sam da govorimo o pravoj hrani, ne o drveću, zemlji, kartonima, pjenama, itd. I to nisu zalogaji koje im je netko namjerno dao nego nešto za što su se naši mališani snašli i sami se opskrbili

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj *mamica* prvotno napisa Vidi poruku
    Ok, i ja sam jela pjenu za brijanje, i to sam si umislila da mi je to nekakav prijeko potreban lijek i sva važna si svakodnevno dozirala količinu i pažljivo je konzumirala

Ali naglasila sam da govorimo o pravoj hrani, ne o drveću, zemlji, kartonima, pjenama, itd. I to nisu zalogaji koje im je netko namjerno dao nego nešto za što su se naši mališani snašli i sami se opskrbili
    Ja - kost od šunke, kod bake, mora da sam imala manje od 2 godine

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Od neplanirane dohrane, nama je sladoled sad postao normalna stavka. Al' dobro, to je jedini "normalni" slatkiš koji dijete jede pa nek joj bude.
    Peterlin, što te ne ubije, ojača te, jel'?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •