E, bravo! Kozmetika vrsta raznih...ali mene su navodno jedva odvikli toga da jedem pastu za zube (bila je neka zelena dječja, zvala se Papperino's, sa Paškom patkom koji se onda još zvao Pajo patak, imala je fini okus po žvakama).
Ali ja znam i kakav je okus sapuna

; nije mi nitko prao zube, sama sam probala, a to je i moj L. učinio dok je bio mali... samo sam našla tragove zubi na sapunu! Nije se žalio da mu nije fino. Jedino sam pazila da mi ne pojedu deterdžent, imala sam ormarić ispod sudopera pod ključem.
Eh, da - ključevi imaju fini metalni okus, kao i šiljilo. Špagica/gumica na kojoj vise ključevi isto ima fini okus. Kosa ima fini okus, ali to se samo gricka, nije fino za pojesti. KRV ima fini metalni i slani okus i karakterističan miris. Razbijeno koljeno lijepo se može očistiti jezikom, ali kad je lakat onda nema pomoći - moraš ići pod vodu jer ne možeš zalizati po pesjem...
Stalno bježim od neplanirane dohrane prema starijoj dobi, ali nema pomoći... Od stvari koje pamtim kao FUJ je kora od banane. A to su isto moja djeca probala - zagristi bananu neoguljenu...a bome i drugo voće: jednom je netko od mojih dečki (vjerojatno E, jer L. nije ljubitelj jabuka) ušao u špajzu i zagrizao SVAKU od kile jabuke, nit opreno nit oguljeno... Ufff.... I kod svekrve je bilo sličnih bisera. Ona i danas čuva zagriz zubića na kori od jabuke (osušeno).