...došla sam danas do tog zaključka.
Naime, ja sam jedan zaista pravi klasični i krajnje nemaštoviti Jarac. Oduvijek sam se oblačila prilično klasično. Ako zanemarim pubertet krajem 80-ih i početkom 90-ih, kad me nitko nikakvom prijetnjom nije mogao izvući iz crnog, oduvijek sam birala jednostavnu garderobu hladnih boja, jednobojnu ili u najviše dvije boje od kojih je jedna obavezno morala biti crna, jer ja bez crne ne znam skombinirati odjeću. Roza boja za mene je bila sinonim nečeg potpuno bljak i izbljuv.
A onda je došla Lea... Birajući odjeću za nju, koja je uvijek topla, šarena, veselih boja, moja se percepcija ne samo pomaknula, nego okrenula za 180 stupnjeva.
U mom ormaru nema više gotovo niti jedne crne majice, a sve ih je više šarenih, pink, na cvjetiće... Kao da sam se uz nju pomladila. Sad nosim puno ležerniju odjeću, kombiniram sve boje, pa čak mi ni moj trenutni višak kilograma ne predstavlja problem.
Kaže se da po svojoj djeci vidimo kako starimo, ali ja sam danas došla do zaključka da me je dijete učinilo mlađom, pa makar samo u glavi![]()