Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: Savjet molim

Lambi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno Savjet molim

drage rode,recite :? imam li šanse biti trudna? ciklus(28-30)ovulacija kada je bila praćena(14-15)dana .Danas mi je 35 d.m test sign -,ništa ni bijedna crtica.također 31 d.m (intim+) pokazao -. Samo jednom u životu dobila mengu 35 dan ,tada radila test(intim+)crtica je bila jedva vidljiva a mengu dobila drugi dan.Sada osluškujem svoje tijelo ,i sve to me izluđuje,jel ne želim si davati lažne nade .nikad u životu nisam bila trudna .još nešto tem.36.8 -ali sam tjedan dana prehlađena,dali je to povezano.? hvala

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

neznam koji si test radila.probajm sing-test.on pokazuje ćak 5 dana prije menge.ja sam imala stalno temperaturu i sad je imam i trudna sam temp od 37-37,2

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Meni je ginic rekao da je najbolje raditi test poslje 42. dana ciklusa. Nadam se da ces uskoro ugledati plusic!

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

mislim da bi ti trebao pokazati do sada :/
    u svakom slučaju držim ti palčeve

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

i ja drzim palceve

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Pridruzujem se cekanju..

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Usput, kod mene je takodjer bio u pitanju koji dan. Prvi put, test je bio neg. a za par dana (kratko) dobila sam dvije crtice :D
    Pa se poslije nesto mislim...mozda sam i prvi put bila trudna ali je bilo suvise rano za test da otkrije.

Draga Lambi, samo strpljenja i opustenosti. Pokusaj ovih par dana ne opterecivati se puno time. Pusti neka priroda odradi svoje..

Lambi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Drage rode ,ipak ništa.Dobila mengu.
    Mislim da se priroda gadno poigrala samnom,ipak 4 g. ne ostati trudna ,iako su svi nalaz uredu baš i nije fer.Nemam više snage plakati jer sam puna gorčine. Ipak sam slučaj za MPO ,nadam se da ću tu imati rezultata.

Hvala vam na potpori,bilo je lijepo barem na tren posumljati da je to to.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Draga moja, ispričati ću ti svoju priču. U braku sam 8 godina i prvih godina smo mislili - nećemo odmah bebu. Pila sam prve 3 godine tablete za kontracepciju, a onda smo odlučili da je vrijeme da povećamo svoju porodicu. Nakon prestanka sa tabletama, moja se menstruacija jako poremetila. Osim što nisam ostajala u drugom stanju, stalno mi je kasnila (ili čak po cijeli mjesec ne dobijem) menstruacija, pa sam malo-malo mislila da sam trudna. Kupila bih test, razočarala se, otišla ginekologu i on bi mi obično rekao da ću dobti za 10-tak dana. Tako je i bilo. Nakon godinu-dvije počela sam shvaćati da ništa od naše bebe. Razmišljali smo o potpomognutoj oplodnji, ali nismo se za nju odlučili zbog straha od još većih razočarenja. Razmišljali smo i o usvajanju, ali ja sam nepopravljivi romantik i želim dijete svog muža.
    Da ne duljim, nakon što smo se već pomirli sa tim da nećemo imati djece, pet godina nakon prestanka uzimanja tableta za kontracepciju, a prije 4 mjeseca, ostala sam u drugom stanju. Osjećam se odlično, nemam nikakvih problema u trudnoći, moj muž i ja se jako radujemo...
    Želim ti samo reći da vjeruješ.

Lambi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Draga Sanjaaa,sretna sam što tvoja priča ima sretan kraj.Neznam , ja sam jednostavno umorna od davanja lažnih nada,tješenja,ispitivanja idavanja odgovora,zašto nemamo bebu.Jednostavno sramim se sebe,svog tijela i što sam postala ono što ne želim biti(neurotična baba)...
    Nevolim kada se moram praviti da je sve uredu ,čim se povede tema o dijeci ,a ja tada u obrani pričam o svom nećaku.
    Oprost na toliko negatvnih vibri ,baš sam razočarana.
    Razmišljali smo i o usvajanju,ali ipak ćemo pričekati koju godinu.
    Pošto imam 30 g., moram dalje ne mogu više čekati ,imam osjećaj da mi vrijeme" curi".

Hvala još jednom,Uživaj u svojoj trudnoći

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Suosjećam s tobom, jer sam prošla ono što sada prolaziš. Nadala sam se svaki puta kada bi mi menstruacija zakasnila, trčala kupiti test, razočarala se nebrojeno puta negativnim testom...
    Ja imam 36 godina.
    Razumijem tvoje razočarenje. Ali molim te, nemoj se osjećati krivom zbog toga što još nisi ostala u drugom stanju. I nemoj osjećati sram. I meni je bilo bed svaki puta kad bi nas netko pitao "Imate li djece?", a ja bih odgovorila "Nemamo još", a već sam izgubila svaku nadu. Drži se, jer si još mlada (bez obzira šta ti misliš o tome), imaš još puno mogućnosti pred sobom. Ukoliko si spremna na potpomognutu oplodnju, velike su šanse da imate dijete.
    Imam nekoliko prijateljica koje su rodile prvo dijete potpomognutom oplodnjom, a sada jedna ima već dvoje (drugo odmah poslije prvog, prirodno), a druga je nedavno rodila četvrto (prvo je rodila blizance potpomognutom, a zatim još dva puta prirodnim putem). Priroda je čudna, začas napravi pravo malo čudo.
    Glavu gore - i navali na muža.

limunada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Lambi, navest ću ti 2 primjera.

Naši vjenčani kumovi više od 3 godine su pokušavali dobiti dijete, obilazili liječnike, ona pila nekakve lijekove, bilo je više lažnih uzbuna i razočaranja. I onda se naručili kod nekog poznatog doktora na Svetom Duhu, kako bi se ozbiljnije uhvatili u koštac s problemom. I došla moja kuma na pregled, a doktor je u šali pita: "gospođo, a zašto ste vi došli, kad ste trudni". Danas imaju prekrasnog dječaka od 9 mjeseci.

Također, gospođa koja je sa mnom dijelila sobu nakon poroda, rodila je prvo dvoje djece potpomognutom oplodnjom, i 7 mjeseci nakon drugog poroda ostala trudna prirodnim putem. Rodila je krasnu djevojčicu.

Zato, ne gubi nadu.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Da, bitna je vjera. Teško je nakon razočarenja ali vrlo je važno pozitivno misliti. Ja znam ljude koji su 7 godina pokušavali, bili očajni i odustali a onda se desilo, jedno za drugim: curica pa dečko. Nedavno sam čitala i u jednoj knjizi o ženi kojoj su doktori rekli da nema šanse da ikada zatrudni, a ona odlučila i... zatrudnila. Ne mogu se sad sjetiti što je radila, mislim nešto s prehranom, pa knjiga "Povećajte svoju plodnost"... ako nađem javim ti!
    Glavu gore i ne odustaj!
    I 30 godina nije razlog za očaj, imaš još puno vremena!

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Lambi, pa nisi ti stara, šta je tebi? 30 godina nije nikakva kasna dob, ja ću roditi prvo dijete sa skoro 34 godine, a u tvojoj dobi nisam ni pomišljala na djecu. Mi smo radili na bebi godinu dana, moram priznati da je upalilo tek kad smo odustali od djeteta u potpunosti. Vjerojatno kad nešto jako želiš opteretiš sebe time i onda baš neće. Zatrudnila sam potpuno prirodno, muž mi nije išao na spermiogram ni na bilo kakve pretrage, a ginić mi je nakon pregleda i briseva rekao - vi ste potpuno zdravi, nema razloga da nemate djece, samo prestanite to toliko forsirati! I zbilja je tako bilo.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

da i moja prijateljica je 2 god pokušavala i ništa već je predala papire za usvajanje kad je saznala da je trudna, danas ima 2 super cure, potpuno prirodno

Lambi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Nakon vjenčanja , godinu dana pazila sam da ne ostanem trudna "kakti mogu ostat trudna",naravno zbog posla.Obožavamo dijecu i jedva smo čekali da se primimo posla.
    Do godine dana ,bili smo 8) , mislili smo napetost ,stres...Ali lagano me hvatala panika i forsala sam na tome od silne želje.
    Nakon 1.5 g. napravila sve nalaze ,sve o.k.,samo endometrioza ,operirala.Nova nada, ali ništa.Ponovo endometrioza . Probala homeopatiju,pomoglo.Ali ne ma trudnoće.
    Krenula na v.v. ,to mi je tak bilo stresno da sam prije bilo kakve procedure odustala.Odlučila sam opustiti se,i neka priroda radi svoje . Probala homeop. još jednom.
    Ne gubim nadu, i sada sam se nadala.Vidim da to čak nije stvar opuštanja , da je to nešto složenije.
    Vaše podrške su divne;imate pravo glavu gore. Idemo dalje . 8)

Hvala vam ,drage cure!!!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Lambi, sretno! Ima još drugih klinika osim VV-a, slažem se da je tamo turbo stresno jer je gužva enormna. Kod novog dr-a je manje izluđujuće nego kod starog jer stari grca u pacijenticama, a mladi još ima vremena. Imaš i SD, tamo je neka cool ležerna atmosfera, nije onako mahnito kao na VV-u, a nije ni nije VV jedino mjesto na svijetu za liječenje neplodnosti. Nekima ta atmosfera gore sjedne, nekima ne (ja sam od onih kojoj je svaki put dolazak tamo teško padao, muka je počinjala već oko onog rotora u Petrovoj i dan danas mi je tako čak ako nevezano za bilo što idemo u taj dio grada), a u Mariboru sam kao kroz valcer prošla kroz postupak, bez osjećaja da sam uopće i bila u postupku. Sve ti je to subjektivno, slušaj sebe, odmori se, ako ti treba. Koji put je u ovome stvarno osvježavajuće doslovno - promijenit čekaonu i okruženje pa da se čovjek lakše osjeća - samo je bitno da si kod kvalitetnih doktora, a svi gore nabrojeni su po meni kvalitetni.

Lambi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ina33,imaš pravo u vezi V.V,,zbog toga sam odlučila otići na S.D ,mislim da će mi atmosfera bolje leći.
    Zvala sam gore,dr.B još na godišnjem ovaj tjedan .Zovem u pon.
    Moram priznat da sam nestrpljiva.Javim novosti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •