Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 58

Tema: On ne hoda-on TRČI !

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno On ne hoda-on TRČI !

I tako od kad je prohodao,mislim to me zaista izluđuje,jer je jako neoprezan pa to trčanje svako malo završi sa padom (na glavu-polubosansku ). Ja po gradu sa čežnjom gledam dječicu kako lijepo hodaju pored svojih roditelja,a mi samo protrčimo kroz grad, kao da nas netko vija ,uglavnom Roko stalno hoće da ga netko vija, stalno trči,nikada ne hoda,naprimjer ja ga pošaljem da baci nešto u kantu koja je u kuhinji,a on kao brzi gonzales odjuri,ma bilo kakav primjer da vam dam,svejedno je....on valjda misli da će nešto propustiti, ili je skroz tako razigran :/ ne znam ,ali me to malo brine,nema šanse da ga pustim vani bez ruke....oooode Roko......

Do kada tako ??? Jel to karakter ?? Ili što ??

Ako ovako nastavi, uskoro ću moći trčati maraton !

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

sorry nisam mogla zaobići ovaj topic jer čim sam ga spazila, sjetih se Roka kako juri i juri onda malo buć, al ne smeta juri on dalje
    sorry
    znam da ti nisam baš nešto pomogla, al morala sam

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Draga moja, nisi jedina

I Emanuel je od kako je poceo uspravno gibati se,doslovno protrcao i dan danas je takav (20 mjeseci), no on je u svemu tako "ubrzan", aktivan i preaktivan.

I kada prica vergla 100 na sat, spaja i po 4 rijeci u recenicu, jede brzo ne sazvačući polako, stalno je pokretu, sto god radio. Pa i kada spava baca se na sve strane

Takva su nam djeca, sta ces, bitno da su zdrava

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

I Tea je tak jurila dok je počela hodati i baš me bilo strah da se ne razbije. A sad se vuče za nama jer mora pogledati svaki kamenčić na putu tak da je to još gore. Nikam ne stignemo, a neće da ju nosim jer mora sve sama.

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno Re: On ne hoda-on TRČI !

Citiraj traktorka prvotno napisa
    Do kada tako ??? Jel to karakter ?? Ili što ??
    Mi tako od kad je prohodala s 10 mjeseci. Sad ima 19, i sve je brža i totalno nezaustavljiva. Ja ne vidim "kraja" tome..

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj emanuel prvotno napisa
    Draga moja, nisi jedina

I Emanuel je od kako je poceo uspravno gibati se,doslovno protrcao i dan danas je takav (20 mjeseci), no on je u svemu tako "ubrzan", aktivan i preaktivan.

I kada prica vergla 100 na sat, spaja i po 4 rijeci u recenicu, jede brzo ne sazvačući polako, stalno je pokretu, sto god radio. Pa i kada spava baca se na sve strane

emanuel, sve potpisujem..

možda su IPAK blizanci.
    (baš bi vas voljela vidjeti.)

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Emanuel-upravo tako,on se u ničemu ne zaustavlja-priča non-stop već jako dugo,jako brzo jede,spava i trči po krevetu

I slažem se da je bitno da su zdrava,ali me zanima hoće li to trčanje bezglavo ikada proći :? :?

Ima li nade za nas ?

I jel postoji dječji apaurin ?

Šalu na stranu,ja se samo bojim jer on često pada u tom nekontroliranom trku !

clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Šta da ti kažem da te utešim sem da ima i gore - da imaš još jednog istog uzrasta koji je rođen trapav ali brat trči pa nema smisla da on ide polako. Sapliće se o sopstvene noge, zvera u svim pravcima sem u pravcu u kom ide, ali trči...

Najbolje je bilo baš kad su prohodali. E pa to se nije znalo ko preko čega i koga prelazi. Boris je tad i pazio ali zato Matija .

Dobro u svemu ovome je što nam uglavnom stradaju kolena. Nije da je glava bila pošteđena (fali nam jedan zub i imamo ožiljak ispod desnog oka) ali kolena su glavna :/

Vodenjak avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

traktorka potpisujem. I moj polubosanac bezglavo jurnja od kad je prohodao tj. protrčao.

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Roko

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ajd bar nismo jedini...

Clumsy mom-zvuči mi nemoguće da je jedan trapav,a drugi spretan,zar je zaista baš takva razlika ?

Vodenjak-kod vas još ima šanse da uspori,a mi tako već godinu i pol

I što me najviše plaši je bezglavo trčanje,odnosno bez cilja,samo trrrrči po parku (možda ga vija nevidljivi prijatelj ) .A kad se toliko rastrči i razigra,ništa ga ne može smiriti,ako ne završi nekim padom,onda se najčešće toliko umori da se i rasplače bez veze,a i težak je pa se lako umara i pada...

Voljela bih čuti i iskustva roditelja starije djece koja su trčala ,a sad ipak hodaju...

A ostali me slobodno mogu utješiti

WM- ,dobar ti je smajlić-pogodila si njegove pokrete!!

clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Znaš li ti uopšte kako izgledaju moji blizanci

Baci pogled na fotku pa razmisli

http://i138.photobucket.com/albums/q...4/IMG_0999.jpg

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ajme

vanilija i čokolada

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

GEEEENIJALNI SU !!

I koji je Munjeviti Jurić ??

clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Gospodin Plavooki

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Aj nek te tješi ,bar je jedan spretan !!

Ma preslatki su,a tako fora različiti

I.....zna li netko da li i kada otprilike munjevita djeca ( ) povlače ručnu kočnicu !????

Vodenjak avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Joj nevjerujem da će M. uskoro usporiti. Već 7 i pol mjeseci trči i ne vidim kraj tomu. Najgore je kad preskače po dvije stepenice

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Vodenjak prvotno napisa
    Joj nevjerujem da će M. uskoro usporiti. Već 7 i pol mjeseci trči i ne vidim kraj tomu. Najgore je kad preskače po dvije stepenice
    A jel spretan ?? To mi je onda još podnošljivo.
    Moj leti jednu po jednu,pa tres na glavu,a da normalno hoda ne bi pao...
    Jednostavno je preprerazigran,u rijetkim situacijama kad je skoncentriran,onda hoda normalno,ne zanosi se i ne pada,ali to je zaista vrlo rijetko

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj emanuel prvotno napisa
    Draga moja, nisi jedina

ovo mogu samo potpisat.
    moja vječito trče. ali i sve drugo radi ubrzano: i priča, i piva, i spava i jede. sve joj je na brzinu i prišu.

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Upisujemo se na listu trkača! 8)

I, kao što je već navedeno, i kod nas je prisutno brzo klopanje, brzo pričanje, "brzo" spavanje...Ne može zaspati koliko bi se još kretao i pričao...
    Ne mogu reći da je baš nespretan, ali dosta pada jer jednostavno nema vremena pogledati gdje staje i preko čega prelazi. Sva sreća, ipak nemamo puno ozljeda (kuc kuc kuc)

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj clumsy mom prvotno napisa
    Gospodin Plavooki
    kad sam vidjela sliku prvo sam pomislila "plavi je sigurno vražićak"
    preslatki su....

nama su do sada srećom stradala samo koljena... poneka masnica na čelu ali ništa ozbiljno... u zadnje vrijeme je glavna igra "tko će prvi" potaknuta od dragog tatice a ja ludim na oboje...
    ali ja baš i ne viđam često tako malu djecu da hodaju pored roditelja... štoviše, to mi zvuči kao SF

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Pa moraju djeca nadoknadit svo to silno vrijeme nehodanja (ležanja, puzanja i sl)....

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

naša kćerkica je isto u toj grupi

od kada je prohodala trči, nikada nismo uspjeli sjesti npr. na sladoled, kavu itd. od kada je ona rođena. Dok je bila mala to smo rješavali tako da je mm nosio na rukama, a ona se stalno vrpoljila, okretala, kaže mm izbildala ga, a ja se nisam usudila ne znam možda par puta s njom izaći sama u grad (dalje od onoga što sam je mogla na rukama odnijeti u stan nazad), Uz to se nije niti u kolicima htjela voziti, nikada.

Sad ima 4,5 godine i dalje trči, ne hoda. Tu i tamo uspijemo uz prethodni dogovor ophodati par polica u dućanu, dalje opet trči.
    Jedno vrijeme smo se zanosili idejom kako ćemo naći mjesto za sjesti koje je ograđeno (igralište, neki birc), a kada smo skužili da su to pusta maštanja - kupili smo kuću. I prvi puta sjedili vani nas dvoje i pili kavu, dok se djeca igraju.
    Sjećam se kako smo je naganjali po trgu, i dok smo mi optrčali trg 2 puta, ona je 4 puta i mogal je još 4, a nas dva se mijenjamo, ili jedan stoji s jedne strane, a drugi s druge strane korza i vrebamo među prolaznicima da nam ne umakne s očiju.
    Doduše nešto se smirila i otkad ima bracu, pa ima zanimaciju, oblijeće oko njega, pa nema potrebu tako daleko odlepršati. A spavanje posebna priča: mi svi vikendom se porušimo, onda budna, niti u 5,6 popodne još joj se ne spava, tek oko 7 je ulovi neki poluumor. Mi već svi odspavali i umorni ponovo.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

I mi imamo crve u guzi....a tek nam je 18 mjeseci, (prohodao ili bolje rečeno protrčao sa 10) i moram priznati da me uopće niste utješile

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj TeinaMama prvotno napisa
    I Tea je tak jurila dok je počela hodati i baš me bilo strah da se ne razbije. A sad se vuče za nama jer mora pogledati svaki kamenčić na putu tak da je to još gore. Nikam ne stignemo, a neće da ju nosim jer mora sve sama.
    ovako
    aj sad ne gleda svaki kamencic, al trajalooooooooooo jeeeeeeeeee
    sad ju cijelim putem motiviram ka cilju (ducan npr.) a posto pozna okolinu ne mora "pregledavat" osim ako je nesto novo (bager, maca, novi auto, blabla)

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

I moj je 16 mjesečni maratonac.A za njim zaista trčim i ja jer ga u protivnom nebi stigla, što i nije loše za skidanje kila.
    Prihvatila sam to kao dio njegovog znatiželjnog i brzog karaktera.
    Zustaviti ga može samo hrpa kamenja i poneki parkirani auto kojem
    mora taknuti felge-ruke uvijek crne.
    Muž ga vodi u grad bez kolica pa se tako fino istrči da nakon toga spava
    ko top.Ni sama ponekad neznam otkud mu snaga za svo silno trčanje,
    jer on uopće ne traži da ga se primi u ruke.

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj clumsy mom prvotno napisa
    Znaš li ti uopšte kako izgledaju moji blizanci

Baci pogled na fotku pa razmisli

http://i138.photobucket.com/albums/q...4/IMG_0999.jpg
    SUPER SU MI TVOJI BLIZANCI!!!!!

i jos da pribiljezim Kristijana medju ostale trkace....

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno Re: On ne hoda-on TRČI !

Citiraj traktorka prvotno napisa
    I tako od kad je prohodao,mislim to me zaista izluđuje,jer je jako neoprezan pa to trčanje svako malo završi sa padom (na glavu-polubosansku ). Ja po gradu sa čežnjom gledam dječicu kako lijepo hodaju pored svojih roditelja,a mi samo protrčimo kroz grad, !
    Potpisujem od riječi do riječi! Čak i za polubosansku glavu.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Traktorka, malo sam ti ćirnila sličice i jednostavno sam morala izraziti oduševljenje on-line. Slike su genijalne ali to valjda zbog modela.Roko je prva liga-prelijep i nasmijan.Veeelika za Roka.
    I da,sretan mu imendan!

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

draga traktorka
    moja je tocno mjesec dana starija, prohodala je jako, jako kasno ali od toga dana nije nie sjela, ni legal, ni zastala...

vec smo bili u klaicevoj na hitnoj jer se dovratak (štok) nije zelio pomaknuti kad je naletila na njega (a kvrga je bila velicine manje dinje, tolika da je koza popucala)

tako i spava, jedino jede na miru jer je jos uvijek drzim u stokke stolici sa onom ogradom okolo, inace bi i tada letila (i naravno da se zahlikne svaki put kad zvace krugtu hranu i trci maraton...)

otac je svaku vecer vodi na dinamov atletski stadion gdje trci po crti i to tri puna kruga; on lipse, ona jos ima snage dotrcati do doma...

nema tu pomoci, i dobro je da je tako

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj mama marela prvotno napisa
    Traktorka, malo sam ti ćirnila sličice i jednostavno sam morala izraziti oduševljenje on-line. Slike su genijalne ali to valjda zbog modela.Roko je prva liga-prelijep i nasmijan.Veeelika za Roka.
    I da,sretan mu imendan!
    Hvala ti puno

I hvala svima na odgovorima,znam da nismo jedini,ali nekad je to baš teško za izdržati,već sam i o kacigi razmišljala !

Svima

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Pronađoh ovo nakon točno godinu i pol dana od kada sam pisala...i sve što mogu reći je da je sada još i brži

Dakle,sad će 4. godine i dalje mu je prioritet trčati koliko god brže može.
    Ali ok...naučio je on i hodati ponekad,čak i ruku da vani (neće baš uvijek ali trudimo se da ne pobjegne predaleko)

Sad je ono što me zanima jel ima koji vršnjak/inja da toliko trči?

Nemam ništa protiv što on voli trčanje jer u drugu ruku može biti potpuno miran duže vrijeme ako ga nešto zaista zanima.

Jedno što mi zaista smeta je da ga uhvati period gotovo svakodnevno kad mora trčati po stanu recimo nekih 20-tak metara ko raketa,tamo-vamo ..i ono što me već poprilično živcira je preskakivanje sa stola na garnituru,pa na tabure,pa opet na stol i tako redom..tu mu ne možemo stati na kraj...sad mi još samo fali da počne planinariti po ormarima
    Jedva čekam proljeće i parkove!!

Kak' je kod vas?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kao da si opisala mojeg M. On skoro nikad ne hoda. Uvijek mora trčati ili skakati. S tim da skakanje podrazumijeva skakanje na mjestu (krevet, trosjed i sl) i skakanje u dalj s kauča na beanbag koji se svakim skokom sve više udaljava od kauča i ponekad su skokovi stvarno zadivljujuće dugi.

Trčanje po stanu je nemoguće zaustaviti. On hoda jedino kad se ljuti i tad stupa što jače može. I kad nosi tanjur - onda je skoncentriran, ipak je to važna stvar .
    Donedavno je stalno imao modrice po čelu i obrazima jer bi se non-stop zalijetao u štokove i ine prepreke. Sad se to (hvala bogu) ipak prorijedilo - konačno je shvatio da je problem gledati iza i trčati naprijed u relativno skučenom prostoru.
    Nije baš naročito spretan pa sam sretna jer nije baš pretjerano lud za penjanjem u visine (valjda neću sad ureći).

Mene to previše ne zabrinjava jer je isto u stanju biti miran kad ga nešto zanima (čitaj: kad može buljiti u TV), ali muči me što ga ne zanima apsolutno ništa što uključuje finu motoriku.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

joj, i moj stalno trci i pada, na glavu naravno. :/

fizijatrica je rekla da neka hoda, da ga ne forsiramo da trci kad je tako trapav. hm, ko ga forsira?? ja bi volila da on hoce hodat, a ne ovako samo se saplice o svoje noge.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj tinars prvotno napisa
    Nije baš naročito spretan pa sam sretna jer nije baš pretjerano lud za penjanjem u visine (valjda neću sad ureći).

Mene to previše ne zabrinjava jer je isto u stanju biti miran kad ga nešto zanima (čitaj: kad može buljiti u TV), ali muči me što ga ne zanima apsolutno ništa što uključuje finu motoriku.
    Moj R. je zaista nespretno dijete,uopće ne pazi,miljama daleko od ziheraša. Zato mi je to oduvijek i bio problem s tim bezglavim trčanjem - puno lakše bi bilo da je spretan ili bar oprezan.

A što se fine motorike tiće-tek unazad 6 mjeseci recimo vidim veći napredak...savršeno koristi miš,radi puno s plastelinom,puno bolje drži olovku nego prije...uglavnom vježbamo uz igru.

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Možda glupo-ali ne bi li ga možda bilo dobro usmjeriti na kakav sport?
    Ono-kvalitetno ispuca energiju za trčanje a vjerojatno bi i postao spretniji.,
    Nemam pojma samo nabadam...

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ne bi to bilo loša ideja da mi ne živimo u Osijeku gdje nema gotovo ničega.
    Postoji gimnastika ali su termini koma pa smo u startu odustali,a nešto drugo pametno u ovom gradu je skoro kao SF :/

Inače,on i ja vježbamo doma uz Cindy ali on bi baš trčao iliti divljao...

Možda će biti bolje kada opet za kojih godinu ,dvije podignem temu

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

sorry, Traktorka, ali svaki tvoj post mi je sve simpatičniji

I ja sam odmah pomislila na neki sport-recimo atletiku (čini mi se da ima sve predispozicije za nju)...a kad se u Brodu može trenirati atletika, onda sigurno može i u Osijeku!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

...znam..a da ga tek vidiš ..mislim da ja to i ne mogu dočarati onako kako zapravo i je,ali se trudim.Kad mi "šetamo" po gradu,ja čitavo vrijeme vičem "Hodaj,ne trči toliko" jer ja to ne mogu pratiti..a tko zna,možda fakat bude neki sprinter

Što se atletike tiće pak-e to ima u Osijeku 8) ...ali ne znam od koliko godina upisuju klince,pa kad krene sezona budem provjerila.
    Zaista je teško biti pametan koji sport za koje dijete,pogotovo što je on onak,malo smotan i malo trapav a uz to je i malo teža kategorija

Uglavnom smijem se sama sebi

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Trci s njim. Dobro dodje.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Nakon jucerasnjeg trcanja moje curke od 19mj, i pada preko cipela, krvi iz nosa i usta jer se ormaric od cipele nasao ispred nje(i nije joj se pomaknio)ovaj topic dode kao utjeha jer vidim da nije jedina.
    al ja se doista bojim tih njenih padova i nepaznje. vec sam razmislja pitati pedicu jel to ide pod normalno da uopce ne hoda, samo trci, i mal mal se negdje lupi, opali gladovom, pukne se u zube....
    postala sam kobac koji joj visi nad glavom i sto vise govorim pazi, polako, past ces to cesce pada.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj marta prvotno napisa
    Trci s njim. Dobro dodje.
    Dođe da,ali da me vidiš...odmah bi mi dala da nešto pojedem

Mirnic-tako sam i ja razmišljala dok je on bio manji...i još razmišljam što je najgore ...i možda je toliko neoprezan i ima stav "boli me briga" baš zato što smo stalno to vikali i vičemo i samo pazili da se ne ozljedi. Ustvari sigurno je tako.
    Iako je sto puta pao i sad ga već duže vremena pustim da sam vidi da će se ozljediti ili nešto,uopće ga to ne dira...vodenjak , ah....no comment.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

mozda je nesto divlje u osjeckom zraku

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Hehe...bit će da je to onda

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

i BC je zivahno djete, mada zna i hodati lijepo. no kad mu u ove hladne dane dodje da trci po stanu, bas kako ste napisale gore dole, ja mu ukljucim Wii i stavim na onaj Fit na trcanje. jednom je MM stavio dugu turu trcanja, jadan je trcao i govorio ja vise ne mogu, ali nije stajao. nakon toga se bavio crtanjem

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Keti trči od svog 10tog mjeseca.

Ne koristimo "pazi, past ćeš!". Povremeno kažem "oprezno!".
    A kad padne/lupi se (a vidim da nije ništa tragično), kažemo joj "ljubavi, sve ok.. samo budi opreznija drugi put.".

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Meni si sve super dočarala!!! Točno vidim slatkiša kako trči naokolo!

Ja sam bila točno takva kad sam bila mala! (sad treba dizalica da me pomakne ) Za mene su govorili da sam "kao u struju uključena", "samo što na plazim po zidovima" itd. A mojim roditeljima su govorili: "Dođite nam, ali molim vas nemojte N. voditi!!!"
    Sve to prođe kad tad

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Ninči prvotno napisa

"kao u struju uključena", "samo što na plazim po zidovima"
    Ovo za mene i danas kažu ...ma znam ja da je to karakter,ima i na koga biti takav ali se očito teže s tim nositi kad si roditelj.I znam da neće zauvijek ostati trkač kao sada.

Ono što ustvari iziskuje veliki napor je kod oblačenja jer ga obavljamo doslovno trčečki oduvijek,prebrzo jede ( i spava ). Trenutno nema gdje ispucati tu silnu energiju i eto problema. Preko ljeta je lakše jer smo stalno vani,vodu obožava pa je mora i bazen zakon.

Sanja74-vidim da nas i vi "pratite". Vidiš..ja si ne mogu pomoći i konstantno govorim pazi (ok, malo sam olabavila u zadnje vrijeme) i znam da mu ne treba stalno to ponavljati ali kad leti na sve strane ni ja se ne mogu kontrolirati onda.

Imamo problem i sa bježanjem bilo gdje..ako mu samo malo pustim ruku on doslovno pobjegne...njemu je sve igra.
    Jutros mi je zbrisao u vrtiću od garderobe (u prizemlju) do svoje sobe (na prvom katu) i kad sam ga pitala zašto je pobjegao on mi je samo rekao "nisam htio"...pa ti sad budi pametan..

Spajalice-dobra ideja 8)

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

svekrvina susjeda (stan ispod) pitala H. nakon popodneva provedenog kod svekrve: "Zar ti ne znaš hodati?" ..... ma zna, ali rijetko (moj komentar)....

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

I mi smo u skupini trkača, samo imamo i dodatni problem (to sam i temu negdje otvorila). Moj maleni stalno trči, pa tako i poslije jela, ako ga ne uspijem animirati, onda trči, radi kolut naprijed po krevetu,... i onda se ispovrača. Ludnica.

traktorka je napisala:
    Ono što ustvari iziskuje veliki napor je kod oblačenja jer ga obavljamo doslovno trčečki oduvijek,prebrzo jede ( i spava ). Trenutno nema gdje ispucati tu silnu energiju i eto problema. Preko ljeta je lakše jer smo stalno vani,vodu obožava pa je mora i bazen zakon.
    Oblačenje i mi obavljamo u trku, pelenu uglavnom preslačim "na stoječki" dok gleda crtić,...
    Neki dan sam preslačila nečaku hlače (isto je 20 mjeseci star, kao i moj maleni), i sad ja prvo razmišljam da li ću "na stoječki", ili da mi sjedne u krilo, ili u zraku,... pa ga ipak polegnem, a on leži i čeka. :shock: Prvo sam ga digla, jer sam mislila da sam ga spustila na nešto oštro, pa se od šoka ukočio, nije mi palo na pamet da se neka djeca i ležečki mogu obuči. To je bilo otkriče godine.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •