Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Crtež drveta-dječja sobica

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno Crtež drveta-dječja sobica

Curke please help!!!!!
    Bacili smo se u uređenje sobice ( malo smo se požurili, malac ima 3,5 mjeseca, ali tata je na GO) i htjeli bi nacrtati stablo VELIKO na zidu...samo mi treba neka ideja...uglavnom ispod njega će biti krevetić formula pa smo mislili to napraviti kao da je sparkana u hladu.

MalaBuba avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ima za kupit u bauhausu naljepnice. između ostalog i velikog drveta. ako te bude zanimalo kako izgleda, uslikam ti naš zid.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ima za kupit u bauhausu naljepnice
    Pošto su te naljepnice?

U Meblovim dućanima su dobili neke isto lijepe slike ali su cijene od 300-800 kuna :shock:

MalaBuba avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ove su bile 150 kn. imaš: veliko drvo, kućicu, patkice, mačku, psa, OVCU (jeee!), puno leptirića i cvjetića i ptičicu u krošnji drveta

MalaBuba avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj MalaBuba prvotno napisa
    ove su bile 150 kn. imaš: veliko drvo, kućicu, patkice, mačku, psa, OVCU (jeee!), puno leptirića i cvjetića i ptičicu u krošnji drveta
    ovo sve zajedno košta 150 kn.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kad smo mi sređivali Laurinu sobicu, imali smo ideju o drvetu, ali nam se nikako nije uklapala u koncepciju. Dakle, drvo bi bilo na tri zida - u kutu sobe pa bi se onda grane širile po ta dva zida i po plafonu. Meni je to bilo efektno, i nije bilo samo onakouobičajeno, plošno na jednom zidu. A ako ti trebaju ideje sa samo drvo, uguglaj Winnie the Pooh i samo slike traži, otvorit će ti se niz bojanki sa kojih bi mogla "skinuti"drvo.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Mi smo sve sami crtali na zidu:
    prvo lagano običnom olovkom (može se brisati običnom gumicom), a nakon toga kistom i nerazrijeđenom bojom za farbanje zidova (pakirano u malim flašicama cca 1 dcl).

Početno

Citiraj Winnie The Pooh prvotno napisa
    Kad smo mi sređivali Laurinu sobicu, imali smo ideju o drvetu, ali nam se nikako nije uklapala u koncepciju. Dakle, drvo bi bilo na tri zida - u kutu sobe pa bi se onda grane širile po ta dva zida i po plafonu. Meni je to bilo efektno, i nije bilo samo onakouobičajeno, plošno na jednom zidu. A ako ti trebaju ideje sa samo drvo, uguglaj Winnie the Pooh i samo slike traži, otvorit će ti se niz bojanki sa kojih bi mogla "skinuti"drvo.
    crtala si sa nekim posebnim bojama za zid ili tempere???

Početno

Citiraj MikiMama prvotno napisa
    prvo lagano običnom olovkom (može se brisati običnom gumicom), a nakon toga kistom i nerazrijeđenom bojom za farbanje zidova (pakirano u malim flašicama cca 1 dcl).

misliš na one bočice čiju boju staviš u kantu pa pofarbaš zid u toj boji?

a u kojim sve bojama ima tih bočica?

Početno

Citiraj Winnie The Pooh prvotno napisa
    e da, zaboravih te pitati, ti si crtala po šablonama ili inače imaš dara za slikanje?

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj vrabec-te-dal prvotno napisa
    Citiraj MikiMama prvotno napisa

misliš na one bočice čiju boju staviš u kantu pa pofarbaš zid u toj boji?

a u kojim sve bojama ima tih bočica?
    Da, na te bočice. Ima ih u svim osnovnim bojama + ljubičasta, smeđa, ...

Ima priličan izbor tih stvari. Ja nisam puno proučavala, uzela sam najmanju flašicu (i po cijeni i po količini).
    Bauhaus ima popriličan izbor, Chromos, ...

Ne boj se crtanja, jer je na zidu puno lakše crtati nego na papiru. Iznenadit ćeš se kako je lako!
    Odaberi jednostavnu slikicu i kreni ...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ovo sve zajedno košta 150 kn.
    ovo je stvarno povoljno u odnosno na meblo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •