Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Endokrinolog u Zg

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno Endokrinolog u Zg

Pozdrav cure, moze mi neko preporuciti dobrog endokrinologa u Zg? Inace imam hipotireozu, uzimam letrox vec godinama, a trebala bi sto prije na kontrolu hormona i pregled..

Hvala

Mrki avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja idem na Vuk Vrhovec kod dr. Žmire i ja osobno nisam nešto oduševljena s njim, ali zato svi drugi koji idu kod njega su oduševljeni.
    Nemam nikakvo specijalno neugodno iskustvo s njim, ali čovjek si priča u bradu pa je na kraju ispalo da sam ja nagluha jer sam stalno ponavljala, molim, što ste rekli?
    Ti odluči.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ja idem na VV kod dr.Čolaka, po pitanju štitnjače i po pitanju spolnih hormona, i zadovoljna sam.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

OK, hvala puno..

ruza avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno endokrina

Ja sam ti ležala 4 dana na endokrinologiji na sv.Duhu..Bile su 2 lječnice i 1 doktor sa B....se preziva nekako..Najbolji doktori koje sam upoznala,najbolji...I sestre..Savijetujem ti da dođeš i vidiš i nećeš pogriješiti....A od internista dr.Marušića do ostalih same pohvale.....
    Pozdrav!!! :D :D

ivana b avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Rebro - dr.Perković i dr.Kaštelan.. fantastični liječnici! Dobila sam dijagnozu za 2 minute (dobro,ležala sam još 2 dana dok su stigli nalazi krvi da je potvrde), dok je liječnicima u prethodnoj.bolnici trebalo 11 dana,i nisu mi znali reći šta mi je (zato sam i otišla na Rebro)..

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Hvala cure, jos samo ako znate i mogu li to obaviti i bez uputnice kod tih doktotra (radim to na svoju ruku, ne zelim cekati sljedecu redovnu kontrolu..)..

ivana b avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

E to ne bih znala (bila sam prebačena iz dr.bolnice pa mi nije trebala). Pretpostavljam da trebaš imati uputnicu dr.opće prakse - nazovi ga i pitaj

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •