-
problemi s noktićem
Prije nekoliko dana vodili smo miškića na hitnu (na ljetovanju smo, pa nam je pedica daleko) zbog noktića koji je urastao, pa se to u rubu palca ognjojilo. Dr na hitnoj je izvadio gnjoj i dao nam antibiotsku mast koju sam mu stavljala narednih nekoliko dana, no crvenilo i dalje nije prolazilo (srećom nije se ponovo ni zagnjojilo)
U međuvremenu dolazimo do drugog doktora i on nas šalje kirurgu da to sredimo. Kirurg kaže da nema šta tu raditi jer da su to gljivice i preporuča antimikotsku mast (napominje da nikako više ne stavljamo onu antibiotsku).
Sad evo drugi dan mažemo s tom mašću....
Zanima me jel netko imao iskustava s ovim, odakle uopće bebi od 5 mjeseci gljivice, urastanje noktiju (odgovor od doktora nisam dobila).
Što se mališa tiče : kupam ga svaki dan, nokte mu na nogama još nikad nisam rezala (nema potrebe za tim...za razliku od onih na rukama), on se jako znoji (nogice, tabani su mu uvijek mokri) tako da je uglavnom stalno bos...
-
Meni je dr. rekao da je to cesta pojava kod beba, nije dao nikakvu mast, mi nismo dirali previse i proslo samo od sebe.
Na temelju cega je drugi dr. rekao da su gljivice? Jel radio bris?
Ja sam prije par mj. morala raditi bris da dermatolog vidi o cemu je rijec.
-
nama je isto bilo ali nam je pedijatrica dala antibiotsku mast, pa je bilo proslo (isto se bilo gnojilo) ali kad je noktic izrastao nismo ga odmah odrezali pa je pukao popola i opet urastao
ma uzas, sad opet mazemo. isto je bilo gadno ali nisu nas slali ni na bris ni kirurgu. rekli su da je cesta pojava u beba...
-
I moja djevojčica je imala (meni je djelovalo kao) upaljeni kut nožnog palca, ali nisam išla nikuda, već smo čekali da vidimo što će biti. I prošlo je.
Ja sam si nekako mislila da je bolje da ne idemo nikud s time, jer kad te jednom doktori uhvate: jao tebi.
Sretno s palčekom, da bebi brzo prođe!
-
Nama isto ovako, i to nekoliko puta. Cekala da prodje. Jednom se zalomilo da smo imali pregled kad je nozni palac bio ugnojen i pedijatar je rekao da ce to biti ok, nema potrebe za nicim osim malo alkohola da se ne skuplja svasta. I stvarno proslo
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma