Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Graco grupa 0 - molim za pomoć

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno Graco grupa 0 - molim za pomoć

Upravo smo danas montirali novu AS Graco+baza i nekako mi se čini da je stupanj nagiba puno bliže 90 stupnjeva nego li onih dozvoljenih 45-60.
    Kako sam vidjela naslon AS nema mogućnost nagiba nego je taj dio fiksni.
    Kako sada namjestiti AS da bude pod ispravnim stupnjem,budući da je bebica stara 2,5 mj i zaista mislim da joj je ovako ipak previsoko???

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

michaela, probaj podmetnuti ispod baze ručnik ili dekicu onak čvrsto narolanu. i to na onaj dio u pregibu sjedala tamo gdje ide pojas. na taj način bi mogla dobiti ispravan kut.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

da,ništa drugo mi ne preostaje.ali mislim da je na to trebao misliti proizvođač budući da su to AS za male bebe,pa bi bilo puno praktičnije da se naslon može gibati (ako to ne smanjuje sigurnost)!!!!ipak za te novce čovjek očekuje proizvod koji ne mora sam prilagođavati,kaj ne?

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dosta ovisi i o sjedalu auta na koje se montira sjedalica/ baza. Neka su sjedala ravna a neka položena ukoso pa onda kut nagiba bude jači.

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj michaela prvotno napisa
    da,ništa drugo mi ne preostaje.ali mislim da je na to trebao misliti proizvođač budući da su to AS za male bebe,pa bi bilo puno praktičnije da se naslon može gibati (ako to ne smanjuje sigurnost)!!!!ipak za te novce čovjek očekuje proizvod koji ne mora sam prilagođavati,kaj ne?
    Sjedalice su dizajnirane 45-50 stupnjeva u odnosu na tlo, a sjedala u autu pod odredjenim kutom, onak malo spustena za fine guzice

MamaRibice avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ali tu ti je i prednost baze - jednom je montiraš i to je to.

big milky mum avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

isti problem! sjedalo je nagnuto prema nutra (prema straga) i sad kad stavimo bazu i gore as, as je jako nagnuta!
    onaj pokazivač pokazuje kao da je sve ok ali malečki tolko visi u as da je sav svinuti-definitivno ne izgleda ok!
    Znači ako sam dobro shvatila-ispod baze na dijelu sjedala koji je niži stavim srolanu deku tako da se sravna baza pa onda i automatski sjedalica? i to onda ne utječe na sigurnost?

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

e super da sam ovo procitala jer i nama malo visi AS i bebac se sav skvrci i savije ...

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

nažalost, sjedalice s bazom gotovo nikada nemaju kut koji bi odgovarao novorođenčadi. montaža često završi tako da se baza ne upotrijebi i da se sjedalica montira bez baze zato jer kad se podmetne nešto ispod baze kako bi se dobio zadovoljavajući kut onda nema dovoljno automobilskog pojasa kako bi se ispravno opasala sjedalica.
    kod izbora toga što će te srolati probajte izbjegavati deke jer će se po njima sjedalica lakše klizati bočno i teško ćete postići da sjedalica ne mrda bočno više od 2 cm. na pregledima, kada ih imamo, najčešće koristimo za tu svrhu one spužvaste crve za plivanje narezane na manje komade.

big milky mum avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

daddy hvala na savjetu, ljeto je pa vjerujem da budem našla tog crva u dučanu
    nego ja sam baš razočarana s tom sjedalicom! Kupili smo ju za prvog sina i tolko se namučili s njom jer ju nikako nismo mogli složiti da bude
    stvarno na mjestu! Kod svake vožnje smo ju morali ponovo namještati!
    Sad smo kupili bazu jer sam ja bila uvjerena da bude s bazom super-ali evo opet ne funkcionira dobro! s tim da i bez baze nikad nije imala položaj od 45 stupnjeva! Uvijek je bila viša-možda je i stvar u autu-nemam pojma, no tek dok smo prvog sina preselili u veću sam skužila kolko se teško ova gracova fiksira!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •