-
Ja nosim polutvrde leće šest mjeseci. Meni nisu bile preporučljive meke, jer imam astigmatizam. (kaže oftalmolog). Inače, kad god može, oni daju meke, jer se puno lakše naviknuti.
Kad sam ih tek počela nositi, lijeva me užasno žuljala, oko me peklo i suzilo, a desna (osim što je žuljala) je bila ok. Onda sam skužila da nešto nije u redu s lijevom lećom i odnijela sam je u optiku gdje sam kupila leće, tamo su je izbrusili i onda je bila ok.
Naviknula sam se u roku par dana. Hm, za sedam dana sam se, mislim, skroz naviknula. No, ja sam kao dijete nosila tvrde leće bez problema, pa možda zato :? .
Ispočetka sam imala problema sa skidanjem leća, a nisam htjela kupiti pumpicu za vađenja, jer kao, nosila sam ja leće, šta će meni pumpica
, pa kad me jednom počela žuljati, a ja je ne mogu izvaditi, pod hitno sam otišla kupiti pumpicu
.
Sad ih vadim ručno, bez problema, super sam zadovoljna, ne ispadaju mi, koristim Boston otopine i s njima sam super zadovoljna.
Na moru sam plivala sa njima, ali samo s naočalama za plivanje, zaranjala, ma sve - preporod u odnosu na naočale, uvijek sam mrzila biti "slijepac" kad idem u more.
Uglavnom, daj im još kredita, isplati se, ako te baš nepodnošljivo žulja, odi u optiku i opiši im stanje, možda mogu nešto napraviti.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma