Pokazuje rezultate 1 do 32 od 32

Tema: Želučani refluks - razno?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj berlinka prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala! Kako se naručuje kod nje i znaš li možda kako ona tretira refluks?
    naručuješ se mailom predbiljezbe.poliklinika.pedijatrija@kbc-zagreb.hr ili direktno kad si tam za slijedeći put. napišeš da si za gasteroeneterološku ambulantu za dr. Dujšin. žena je super, puno razgovara s tobom, pregleda dijete i sve u dogovoru s tobom, pokušava s prehranom, ako ne onda lijekove. sluša što joj govoriš, odgovara na pitanja i zajedno s tobom u dogovoru donosi odluku. ja sam prošli puta na svoju ruku smanjila terapiju, pa je rekla da je ok ak mu je tak bilo dobro.

berlinka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Suzizana prvotno napisa Vidi poruku
    naručuješ se mailom predbiljezbe.poliklinika.pedijatrija@kbc-zagreb.hr ili direktno kad si tam za slijedeći put. napišeš da si za gasteroeneterološku ambulantu za dr. Dujšin. žena je super, puno razgovara s tobom, pregleda dijete i sve u dogovoru s tobom, pokušava s prehranom, ako ne onda lijekove. sluša što joj govoriš, odgovara na pitanja i zajedno s tobom u dogovoru donosi odluku. ja sam prošli puta na svoju ruku smanjila terapiju, pa je rekla da je ok ak mu je tak bilo dobro.
    Hvala Suzizana! Koji lijek uzimate i, ako smijem pitati, koliko ti je staro dijete? Mi smo na omeprazolu, a L. ima već 9 mjeseci. Bez lijeka - nezamislivo!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •