-
tibice, imate li i vi isti problem? čitala sam da ti malena ima problema sa stolicom, zar je to povezano? Mojoj curici su radili UTZ abodmena na Kantridi, ali nemam nalaz, samo u otpusnom piše da "se nakon obroka od 20ml čaja vidi učestali, gotovo kontinuirani obilni GER."
Prijateljica koja je dr. u dječjoj bolnici u Njemačkoj kaže da se GER može dijagnosticirati samo ph metrijom :? , a s obzirom na iskustvo s petog kata riječkog rodilišta (koje želim što prije izbrisati iz sjećanja), jako sumnjam u točnost dijagnoze. Iako, malena definitivno ima problem želučića jer je u 7 dana koliko smo doma povratila gotovo svaki dan jednom, bez obzira leži li na povišenom ili je mi držimo uspravno. Podrigivanje nam nikako ne ide, možda je tek nekoliko puta uspjela pravo podrignuti. A i prestali smo pokušavati od kad nam je patronažna savjetovala da je ne lupkamo za podrigivanje i ne forsiramo jer ona ionako izbaci zrak na guzu ili kroz štucanje.
Nadam se da će nam sve to brzo proći a i tvojoj curici želim da više nikad ne mora na Kantridu, a naročito ne bez tebe jer znam kako sam i sama patila kad su mi je 2 dana nakon poroda uzeli da bi je vozili na pregled.
Sretno!
[/b]
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma