-
s komplikacija na porodiljni
Pozdrav svima!
Sad sam u 26. tjednu i od ovog sam tjedna na godišnjem. Negdje početkom 9. mjeseca završava mi godišnji i mislim odmah ostati na komplikacijama nekih 20-ak dana, a onda bih na porodiljni (onih 45 dana prije termina). E sad, mislila sam da je to tako sve ok jer su mi tako na poslu, u stručnoj službi objasnili. ali onda su mi na drugom mjestu rekli neka se raspitam, jer da bih morala prije porodiljnog - dakle između komplikacija i porodiljnog - otići barem jedan dan raditi jer će mi u protivnom primanja biti smanjena, i to dosta. ?? I ja dodajem još jedno pitanje: moram li možda između godišnjeg i komplikacija otići bar jedan dan na posao?
Molim vas, ako netko nešto zna neka mi odgovori. Hvala svima!
Puse
-
Ja nisam morala!
Prvo sam iskoristila sav godišnji, pa otišla na komplikacije i produžila na porodiljni. I to sve u ovoj godini. Naknada mi je ista, (42xx koliko već je).
Jedino kaj sam u tom mjesecu kad sam prešla na porodiljni dobila taj iznos u dva navrata po dio. Kužiš kaj mislim?
-
Ne moraš.
Porodiljna dopust koji nastupa nakon bolovanja radi komplikacija u trudnoći je nastavno bolovanje, i prosjek ostaje isti.
-
Cure!
Baš vam hvala! Sve sam razumjela i sve mi je jasno.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma