Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: s komplikacija na porodiljni

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno s komplikacija na porodiljni

Pozdrav svima!

Sad sam u 26. tjednu i od ovog sam tjedna na godišnjem. Negdje početkom 9. mjeseca završava mi godišnji i mislim odmah ostati na komplikacijama nekih 20-ak dana, a onda bih na porodiljni (onih 45 dana prije termina). E sad, mislila sam da je to tako sve ok jer su mi tako na poslu, u stručnoj službi objasnili. ali onda su mi na drugom mjestu rekli neka se raspitam, jer da bih morala prije porodiljnog - dakle između komplikacija i porodiljnog - otići barem jedan dan raditi jer će mi u protivnom primanja biti smanjena, i to dosta. ?? I ja dodajem još jedno pitanje: moram li možda između godišnjeg i komplikacija otići bar jedan dan na posao?

Molim vas, ako netko nešto zna neka mi odgovori. Hvala svima!

Puse

jele blond avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ja nisam morala!
    Prvo sam iskoristila sav godišnji, pa otišla na komplikacije i produžila na porodiljni. I to sve u ovoj godini. Naknada mi je ista, (42xx koliko već je).
    Jedino kaj sam u tom mjesecu kad sam prešla na porodiljni dobila taj iznos u dva navrata po dio. Kužiš kaj mislim?

vesna72 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ne moraš.
    Porodiljna dopust koji nastupa nakon bolovanja radi komplikacija u trudnoći je nastavno bolovanje, i prosjek ostaje isti.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Cure!

Baš vam hvala! Sve sam razumjela i sve mi je jasno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •