-
posudba 9-18 kg - kolovoz
Za jednu mladu obitelj koja dolazi avionom iz inozemstva posudila bih sjedalicu 9-18kg na cca 2-3 tjedna u mjesecu kolovozu.
Lokacija - Zadar i okolica, i Zagreb.
Imaju 1,5 g. blizance - uspjeli su pronaći jednu na posudbu, treba još jedna.
Hvala
-
na zalost, ne mogu posuditi AS. ali citajuci ovdje topike o putovanju avionom, negdje sam naletjela na informaciju da je moguce ponijeti AS (i to ne samo najmanju za bebu, 0 ili 0+, nego i vecu) sa sobom do aviona. zapravo, stvar funkcionira kao s kolicima. na ulazu u avion, kod stepenica, treba je predati osoblju koje je oznaci, a pri izlasku je dobijete natrag. ili jednostavno jednu AS zapakirati u najlon, predati kao prtljagu i to je to.
bilo bi nezgodno da moraju tegliti obje autosjedalice, ali ovako mi se cini izvedivim. ako ne nadjete jos jednu za posudbu, ovo bi moglo funkcionirati.
-
Hvala na ideji!
Prenijet ću!
-
uh, evo i meni treba...
dolazim u hrvatsku za tjedan dana...putujem sama s lukom i hrpom stvari vlakom...
ostajemo cijeli mjesec i idemo na more, vjerojatno autom ako cu imati sjedalicu, krajem osmog na tjedan dana...
no vozat cemo se autom dosta i ostatak mjeseca, opet - samo ako nabavim sjedalicu - pa ne zelim pitati frendicu od koje sam inace znala u hr posuditi jer, iako je ne koristi puno ipak ju koristi kad je nuzan prijevoz autom...
jel ima neko od vas sjedalicu koju ne koristi za posuditi (zagreb-velika gorica)?
ako ne, znate li moze li se u hr sjedalica iznajmiti i gdje (rent-a-car?)?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma