Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: HITNO - ugrušak ili nešto drugo?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno HITNO - ugrušak ili nešto drugo?

Molim za pomoć, ako znate što je ovo...
    Rodila sam prije 10 dana, sinoć mi je iz rodnice izašao ugrušak odnosno više komad tkiva (oprostite na opisu ali..) jer je iste konzistencije kao jetrica teleća npr . Nebi me to prepalo da nije veličina u pitanju. Naime, komad je bio velik skoro kao ispuhana teniska loptica, dakle promjera nekih 5cm, zagasito crvene boje, lagano neugodnog mirisa, ali ništa strašno, nemam bolova, ne krvarim jače. Budući da je moja ginek. na godišnjem, nemam kome otići pa pitam što vi mislite i ima li netko slično iskustvo? U početku trudnoće doc. mi je rekla da imam manji miom, je li moguće da je to to?

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Možda ti je što od posteljice ostalo ali bi bilo bolje da otiđeš na hitnu u bolnici u kojoj si rodila jer nikad se nezna možda je što još ostalo unutra (nedaj bože) :/

D 1998.
    I 2007.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Da, bolje da odeš da to doktori pogledaju da nije nešto ostalo od poroda.

brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

odi doktoru, moja prijateljica je upravo u bolnici jer su joj ostavili komad posteljice, jedva je živu glavu izvukla

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Idi doktoru, još danas! Ja sam po porodu imala temperaturu, ležala sam u bolnici, bila na antibioticima. Nije spala dok nešto slično nije "ispalo" van. Nemoj se igrati vlastitom glavom. Pravac ginekolog!

we&baby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

meni su tri dana ispadali takvi komadi. babica je rekla da je to ok ( ali uzmi u obzir da je mene posjecivala patronazna 8 dana doma, kao redovna kontrola).
    isto sam se , kao i ti , JAKO, uplasila kad sam to vidjela, i ISTO mi je izgledalo bas kao komad jetre. rekli su da je sve ok, jer to nije posteljica, to su zadebljanja stijenke maternice, koja se ljuste...tako je bilo objasnjenje.

naravno, nemoj se povodit za postovima sa neta, nego provjeri kod doktora dal je sve ok. pogotovo ako imas temp. (mozes ponijet taj komad, ako ti nije bad, pa nek pogledaju, mene je to patronazna trazila da vidi)

savjet koji sam ja dobila je da je dobro 10 dana poslije poroda, svaki dan sebi cekirat temperaturu. ona je prvi pokazatelj bilo kakvih probl.

sretno.

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Meni je također ispao takav komad, sad se više ne sjećam je li jedan ili više njih. Ako nemaš drugih naznaka komplikacija: temperaturu, malaksalost i sl. - ne brini!
    To je ugrušak.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

definitivno ti je to ugrusak. Opasno je samo ako ima svjelu boju krvi a ako je kao jetrica to je ugrusak (nastaje ako puno lezis jer se krv onda ne slijeva kako bi trebala nego se zadrzava na jednom mjestu )

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

To ti je ugrušak, kao što su cure rekle. I meni je ispao negdje 12-ti dan od poroda, i bio je još malo veći od ovoga što ti opisuješ. Ja sam gotovo svo vrijeme sjedila, jer sam samo tako mogla dojiti, pa se krv zadržavala. Ako nemaš temperaturu, zimicu/tresavicu, ili bilo kakav drugi neuobičajeni simptom, ne moraš brinuti.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

hvala svima na odgovorima!
    danas sam pitala patronažnu i kaže ugrušak je sigurno, a i ja sam ok, nema temperature ni jakog krvarenja. :D

milamaja avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

i meni se to isto neki dan desilo (10 dana od poroda). Mislim da je ugrušak, nemam temperaturu i ništa me ne boli. Valjda će biti sve ok.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •