-
Gyno - Dactarin vaginalete i iscjedak dan poslije
Molim Vas za pomoć!!!! Trudna sam 15 tjedana, prije tri dana pobrala sam neku upaletinu, vjerojatno od donjeg rublja jer je u sebi imalo mali postotak sintetike, po simptomima Candida, jučer bila na pregledu u Petrovoj i dr. mi dao Gyno-Dactarin. Prije spavanja sam ga prvi put stavila i jutros mi se pojavio iscjedak koji je gusti (predpostavljam od vaginalete koja je kremasta) i crvenkaste boje kao da su u njemu žilice.... :shock: Uhvatila me panika.....inaće trudnoća mi je uredna. Molim Vas pomagajte tko ima iskustva s tim......
-
Iscjedak je normalno da imas poslije tablete,ali crvenkast...
Nebi bilo lose da nazoves doktora i pitas,ja sam isto imala ogroman iscjedak poslije vag tableta,stvarno puno ali uvijek bijelo ili zuckasto nikad crveno.
-
Tnx disa.....Problem je kaj je moja gin. na godišnjem pa sam bila u Petrovoj...Sad sam zvala bolnicu, naravno da nikog nema u ambulanti...pa su me spojili s rodilištem....rekli su mi da ak nemam nikakvih stezanja (a nemam) da je onda normalno....Bar me malo umirilo...Vidjet ćemo sutra nakon druge, nadam se da se priča neće ponoviti.....
-
Trebas dobro paziti sad da se ne ponovi kakav crveni iscjedak;nadam se da ce sve biti ok i ne se sexati dok stavljas tablete
-
Možda si samo povrijedila kapilaru kad si stavljala vaginaletu :/
-
-
Vaginaleta je kao malo tvrđa krema tak da mislim da nisam mogla povrijediti kapilaru, neznam.....uglavnom kao što svi rekoše - ne paničari, bitno je da nemaš grčeve.....i tog se sad držim....možda je to bila samo jedna od nuspojava iako ne piše
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma