Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Gyno - Dactarin vaginalete i iscjedak dan poslije

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno Gyno - Dactarin vaginalete i iscjedak dan poslije

Molim Vas za pomoć!!!! Trudna sam 15 tjedana, prije tri dana pobrala sam neku upaletinu, vjerojatno od donjeg rublja jer je u sebi imalo mali postotak sintetike, po simptomima Candida, jučer bila na pregledu u Petrovoj i dr. mi dao Gyno-Dactarin. Prije spavanja sam ga prvi put stavila i jutros mi se pojavio iscjedak koji je gusti (predpostavljam od vaginalete koja je kremasta) i crvenkaste boje kao da su u njemu žilice.... :shock: Uhvatila me panika.....inaće trudnoća mi je uredna. Molim Vas pomagajte tko ima iskustva s tim......

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Iscjedak je normalno da imas poslije tablete,ali crvenkast...
    Nebi bilo lose da nazoves doktora i pitas,ja sam isto imala ogroman iscjedak poslije vag tableta,stvarno puno ali uvijek bijelo ili zuckasto nikad crveno.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Tnx disa.....Problem je kaj je moja gin. na godišnjem pa sam bila u Petrovoj...Sad sam zvala bolnicu, naravno da nikog nema u ambulanti...pa su me spojili s rodilištem....rekli su mi da ak nemam nikakvih stezanja (a nemam) da je onda normalno....Bar me malo umirilo...Vidjet ćemo sutra nakon druge, nadam se da se priča neće ponoviti.....

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Trebas dobro paziti sad da se ne ponovi kakav crveni iscjedak;nadam se da ce sve biti ok i ne se sexati dok stavljas tablete

vitekova mamuška avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Možda si samo povrijedila kapilaru kad si stavljala vaginaletu :/

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Disa, za sad je sve ok , MM-u sam naglasila da sexa nema do daljnjeg i nije baš bio :D U svakom slučaju tnx, jer mi je i ovo pisanje pomoglo da se malo opustim.....

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Vaginaleta je kao malo tvrđa krema tak da mislim da nisam mogla povrijediti kapilaru, neznam.....uglavnom kao što svi rekoše - ne paničari, bitno je da nemaš grčeve.....i tog se sad držim....možda je to bila samo jedna od nuspojava iako ne piše

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •