Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: privatno rodilište?

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno privatno rodilište?

pozdrav svima, jel ima netko neku informaciju oko Podobnikovog privatnog rodilišta?Zadnje što sam čula je da se odustalo od toga ali mi je frendica rekla da je čula od svog doktora da se otvara krajem godine. Sumnjam al ipak pitam jel netko zna neš o tome..

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam nešto načula da se gradi cijeli kompleks, poliklinika i rodilište. Gradi se na Svetom duhu. E sad, dal je to Podobnikovo to ne znam ali gradi se sigurno, gledam gradilište s prozora.

vesna72 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Glasnina je da se otvara krajem 10. mjeseca

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

stvarno ne znam zakaj to drže u takvoj tajnosti...a nas to tak zanima...grrr

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

barbie, sada sam našla na netu da podobnikovo rodilište je na Svetom duhu, dakle to kaj vidiš mora da je to, ali kako napreduje, jel ti se čini da bi moglo boto skoro gotovo<?di je to točno?

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa ne čini mi se baš da je skoro gotovo, još su to dosta grubi radovi. Nalazi se nekih 500m iznad bolnice Sveti duh, s desne strane kad se ide uzbrdo.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj Barbi prvotno napisa
    Pa ne čini mi se baš da je skoro gotovo, još su to dosta grubi radovi. Nalazi se nekih 500m iznad bolnice Sveti duh, s desne strane kad se ide uzbrdo.
    Hm,tu i ja živim;pa još ne razumijem gdje je to...misliš na ono iznad 2. autobusne stanice,još malo gore?Znam da se tu gradi nekakvo stambeno naselje s desne strane ceste,ali nisam znala da i poliklinika..Ali,ako je,onda samo da bude gotovo do početka 2. mjeseca iduće godine,kad mi je termin :D :D ...idem se odmah prijaviti,čim se otvori !(mogu se i odšetati do tamo,ako uspijem s trudovima )

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Meni prije nekoliko tjedana jedna sestra rekla da bi trebalo biti gotovo na jesen.

Jel znate kako se vani kreću cijene tih stvari???

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Jao kako bi to bilo divno da se otvori do sredine prosinca...

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Moje informacije su da bi poliklinika trebala proraditi ove godine tijekom 10. mjeseca, a rodilište iduće godine u proljeće.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

U tom rodilistu ce (prema rijecima jedne primalje) moci radjati samo zene koje ce trudnocu kontrolirati na njihovoj poliklinici.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj marta prvotno napisa
    U tom rodilistu ce (prema rijecima jedne primalje) moci radjati samo zene koje ce trudnocu kontrolirati na njihovoj poliklinici.
    Pih,samo da je ucjenjivati... ..mislim,ako je to uvjet,ako bude proradilo rodilište dok dođe moje vrijeme,ići ću neko vrijeme kod njih...što sam im ja kriva što nisu već otvorili do sada..

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ah, cure moje - drugi put!!

Ali buduće ljetnice se možda usreće i nadam se da će to stvarno biti "baby friendly" bolnica

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Kaj to znaci da prvih par mjeseci ne budu poradjali?

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ma prominiti će oni tu pjesmu, triba se i plaće odnekud isplatiti

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Pitala sam danas ginekologa,i on mi je potvrdio da se otvara ovo privatno rodilište,ali da vjerojatno(skoro pa 100%),ja to neću dočekati,pošto mi je termin 05.02. iduće godine.Ah,dobro,onda Sv.Duh vjerojatno,pošto mi je i bolnica i ovo novo rodilište oko 200-300m od kuće :/

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

a ja se već ponadala da sam našla rješenje za svoje muke s porodom..

super mi je ideja s privatn. rodilištem - trebali su to prije napravit

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa
    Kaj to znaci da prvih par mjeseci ne budu poradjali?
    Pretpostavljam da ce tamo prijeci raditi lijecnici i primalje iz zagrebackih rodilista i da ce sa sobom pokupiti i svoje trudnice koje tamo zele roditi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •