Nemam riječi![]()
![]()
![]()
ajme majko :shock: :shock: :shock:
zaista ljudskoj gluposti nikad kraja, nemreš vjerovat![]()
nemam riječi![]()
![]()
![]()
Već viđeno...na žalost.![]()
Selim na sjedličare...![]()
Potpisujem.MalaBuba prvotno napisa
MM neki dan vidio dijete od 2-3 god kako STOJI na suvozačkom sjedalu, drži se desnom rukom za gornju ručku i đipa, skače, pleše, dok tata vozi i to ne baš sporo
"najslađi" mi je komentar ispod videa "....glupi ameri, a po našim cestama strahota koliko voliš
jedan od primjera...na pantovčaku, tatek u povelikoj bemburi, jedan sinek na stražnjem sjedalu, zapravo stoji između dva prednja, a drugi, mali, oko dvije godine, sjedi tati vozažu na krilu i vozi.
zašto nisam imala muda i nazvala policiju :? ne znam. samo znam da sam sanjala tu registraciju još danima i bilo mi je žao što nisam reagirala.
Ovo sam već vidjela. Zaista žalosno.
Toliko budala viđam na cesti koje voze djecu na nemogućim mjestima i u nemogućim pozama da mi je čisto čudno kad neko dijete vidim u autosjedalici.
Da ne govorim o svakodnevnim prizorima male djece na motorima, o'š iza vozača, ispred, na volanu...
Zar se ti roditelji zaista nikada ne zapitaju koliko je malo potrebno da se dogodi tragedija???![]()
za ovo stvarno trebaš biti teški idiot![]()
iako ja svakodnevno viđam djecu bez AS i evo baš maloprije tatica
vozi dijete na suvozačevom sicu ali naravno njih nitko neće kazniti
:shock: srce mi stalo kad je smotala...
bolesno
To je zato šta većinom mislimo da se nesreće događaju drugima. Nažalost.Brunda prvotno napisa
Moram priznat da i ja za 200m puta s jednim semaforom ponekad ne stavim malicku u AS jer mi bude tlaka i jer mislim: pa neće ništa bit u ovih 200m. Jer nesreće se ipak događaju drugima :/
padam u nesvjest![]()
![]()
![]()
Užas!!!!!!
![]()
![]()
![]()
Pa lik nije normalan!!
Da svakakvi idioti dobe vozačku to je stara stvar, al je prava katastrofa da svaki idiot i dijete može dobit
!!!
Živi užas
:shock: :shock: :shock:
Ovakav idiotluk još nisam srela!!! :shock:![]()
Mada svaki dan kad idem po G. u vrtić imam priliku da vidim kako tate drže djecu u krilu i voze
ili mame na suvozačkom sa djetetom
iako je stolica uredno na zadnjem sjedištu :?
I to mi je dovoljno strašno, a ovo... :? ...nemam riječi
Ovo je za zatvor![]()