-
samo jedno pitanje
bila sam na kontroli jucer i gin.mi je otvorio bolovanje i napisao prekomjerno povracanje ,a dr opce prakse mi je stavo sifru 0.20 i bolovanje 60 dana.sorry kaj pitam ali kaj nije neka druga sifra za povracanje......neznam dali cu imati na komisiji problema zbog toga
-
Imala sam bolovanje zbog istog razloga (ne sjećam se nažalost šifre) ali mislim da je maksimalan rok za prekomjerne mučnine 50 dana. Meni su mučnine prestale taman nakon tih 50 dana pa sam se vratila na posao.
Ne znam zašto bi imala problema na komisiji. :? Osim toga, niti ne ideš na komisiju dok ne prođe 3 mjeseca bolovanja zbog komplikacija u trudnoći.
-
Ja sam zbog povracanja bila na bolovanju do 6 mj. trudnoce. Iako uopce nisam povracala.
A koliko znam 020 sifra je za prijeteci pobacaj a 021 ja mislim je za povracanje. Meni su obje pisale donedavno.
Nemoj se zamarati, moraju nesto napisati da bi dobila bolovanje. I ja sam imala na 60 dana i nikakvih problema nisam imala na komisiji. Doma sam otkad sam saznala da sam trudna i sve na temelju tih sifri. Evo, sad sam vec na porodiljnom.
Samo nemoj, ko ja, kad dodes na komisiju i kad te pitaju kako si reci "super, odlicno!" Ja sam to izlanula pa su me bljedo gledale. A ja, plavusa, uopce nisam skuzila kaj sam rekla sve dok nisam dosla doma...
-
Ja sam baš danas otvorila bolovanje i šifra je 021. Mislim da to nije za povraćanje jer nisam uopće povraćala i trudna sam sada 5 mjeseci. Bolovanje mi je otvoreno na 90 dana.
-
Evo koliko ja znam: bolovanje za povraćanje je 90 dana i NIJE šifra 020 (to je prijeteći pobačaj i traje max 60 dana). Ne znam šifru za povraćanje.
-
šifra 021 je za prekomjerno povraćanje i otvara se na 90 dana, a šifra 020 je krvarenje u trudnoći tj. prijeteći spontani i otvara se na 60 dana.
filip, dr opće prakse ti se zeznula ali nećeš zbog toga imati problema na komisiji... meni nisu ni gledali papire...
-
Cure, jesu to "obična" bolovanja, gdje vam naknadu isplaćuje firma prvih 40tak dana, ili ona s naknadom od max 4250 od HZZO?
-
to su preko hzzo. sve vezano uz trudnoću je preko hzzo. već sam ti pisala što da napraviš ako želiš preko firme, max bez komisije ti je 42 dana u tom slučaju.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma