Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: VL: Razmaženi ubojica

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno VL: Razmaženi ubojica

01.08.2007 18:08

RAZMAŽENI UBOJICA
    Sin jednog od najbogatijih Hrvata Hrvoje Žužić skrivio smrt 19-godišnjakinje

Autor Ivana Jakelić, Hina

http://www.vecernji.hr/newsroom/blac...83497/index.do

VELIKA GORICA – Dajte mi da je vidim! Želim je još jednom vidjeti! – kroz suze je zapomagala majka Ružice Pavić (19) koja je jučer malo prije šest sati poginula u stravičnoj nesreći u Velikoj Gorici, svega stotinjak metara prije svoje obiteljske kuće.

Bahat i bezobrazan
    Nesreću, u kojoj je nesretna djevojka poginula, dok je njezin mladić Hrvoje Matijašić (22) teško ozlijeđen, prema policijskom priopćenju skrivio je Hrvoje Žužić (23), sin Željka Žužića, vlasnika poduzeća Solidum.

Mladić, koji je po pričanju brojnih očevidaca i stanovnika Velike Gorice u tom gradu bio poznat kao prepotentna i bahata osoba, koja se skrivala iza očeva imena, novca i utjecaja, vozio je BMW 745 zagrebačkih oznaka, velikom brzinom i s nevjerojatnih 2,45 promila alkohola u krvi. Da su alkohol i brzina uzrok nesreće, potvrdila je i policija priopćivši da se Žužić kretao sredinom kolnika Ulice Ljudevita Posavskog.

Riječ je inače o jednosmjernoj ulici, a na križanju s Ulicom Dragutina Domjanića udario je u stražnji dio opela corse kojom je u istom smjeru upravljao Matijašić. Od jačine udarca corsa se zanijela, sletjela na travnati teren pokraj ceste te udarila u stup javne rasvjete, koji se od siline udarca presavio. R. Pavić koja je bila suvozačica, na mjestu je poginula, dok je njezin dečko s teškim ozljedama kralježnice prevezen u KB Rebro. Sa Žužićem je u vozilu bio i 17-godišnjak, kojem u krvi nije nađen alkohol te je pušten nakon ispitivanja u policiji.

Vozio 200 na sat
    Da je Žužić prije nesreće, kao i nebrojeno puta do sada divljao po cesti, posvjedočili su brojni očevici, koji su kazali da se mladić bijesnim i nabrijanim BMW-om iz smjera Velike Mlake dovezao vozeći oko 200 na sat.

– Bilo je deset do šest i taman sam otvarao kafić. Došao mi je jedan gost i rekao kako je kraj njega velikom brzinom prošao crni BMW.

Svijeće i ruže
    Dok smo o tome razgovarali, čuo sam lomljavu i malo dalje vidio stravičan prizor. Automobil je bio omotan oko stupa, prednji kraj gotovo nije imao. Čim sam vidio vozilo, bilo mi je jasno o kome se radi, jer kakav otac, takav sin – s rezignacijom je cijeli događaj komentirao konobar iz obližnjeg kafića.

Na mjestu pogibije R. Pavić građani su jučer ostavili svijeće i ruže, a u snack baru Alkar, u vlasništvu njezine obitelji, okupila se mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Obitelj poginule djevojke kazala je pak da su ona i Hrvoje tog jutra krenuli na aerodrom kako bi Ružičinu sestru odvezli na avion za Split. Nesreća se dogodila kada su se vraćali kući, prekinuvši tako sve snove 19-godišnje djevojke, koja je od jeseni trebala pohađati Učiteljsku akademiju...

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ne vidim smisla ovom topicu. Ukoliko zelite raspravljati o roditeljskim greskama koje dovode do vecih tragedija u djetetovom i zivotu drugih, otvorite adekvatan topic.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •