Ljudi moji, a da se malo opustite?
Ja se slažem da je sigurnost AS apsolutno primarna, i da nije dobro ako se čitateljima daje kriva slika, ili da tako kažem nedovoljno jasna slika.
ALI - funkcija ovih testova, kao i samog časopisa, koliko kužim kao čitateljica, NIJE da budu izvor znanstvenih spoznaja, već da budu ležerno štivo tipa mama-mami, s ciljem da se podijele osobna iskustva. Ništa pretencioznije od toga.
Fala Bogu, na tržištu je dostupno mnoštvo tiska, časopisa i informacija, pogotovo na netu, pa odgovoran roditelj može ići i više u detalje.

Nikoga ne branim niti ne napadam, ali mislim da nije lijepo nečiji posao i trud (a tu je u pitanju veliki trud) olako popljuvati.

A komentare o pravopisu neću ni komentirati! Pa zar smo spali na ismijavanje i linč?? :? Kolko znam, tomu i služe lektori da uređuju tehnički dio teksta - a za smislenost se pobrinu oni koji su tu "jači".

Po meni, radi se o dobrom časopisu.
Tekst sam čitala i jasno mi je bilo odmah da se naglašava primarnost sigurnosti i da se ovdje radi SAMO o dojmovima mama.
Tko želi znanstvene rezultate, taj zna da uzorak od 3-5 ispitanika niti nije uzorak.
svima , no hard feelings, no morala sam i ja reagirati...